2777
2789
چون خوب میدزدنهستن کسایی که وجدان کاری داشتنمن عموم رئیس بانک بود اندازه عمم که کارمند بود اوضاع مال ...

👍👍

کارمندهای دارایی حقوق و پاداش خیلی بهشون میدن که رشوه نگیرن

غیر از حقوق هر سه ماه یه پول درست و حسابی پاداش میگیرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

👍👍کارمندهای دارایی حقوق و پاداش خیلی بهشون میدن که رشوه نگیرنغیر از حقوق هر سه ماه یه پول درست و ح ...

سیرمونی ندارن ولی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چه جالب پس تمرکزم رو بزارم رو استخدامی

حتما بزار

یعنی اگر حتی وجدان هم داشته باشی بازم اوضاعت توپ‌میشه خیلی مزایا داره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حتما بزاریعنی اگر حتی وجدان هم داشته باشی بازم اوضاعت توپ‌میشه خیلی مزایا داره

اره کاش زودتر به ذهنم میرسید سنم بالا ۲۷ فقط دو سه بانک تا ۴۰ استخدامی دارن بقیه تا ۳۰ سال

اره کاش زودتر به ذهنم میرسید سنم بالا ۲۷ فقط دو سه بانک تا ۴۰ استخدامی دارن بقیه تا ۳۰ سال

هنوز وقت داری

آخه با حقوق ۵۰ میلیونی نمیشه ۸۵ میلیون قسط بدیمسئله اینه😅باید حداقل ۱۰۰ دربیاری که ۸۵ تومن بدی قسط

وام های کارمندان بانک مادام العمر هست کلا یکبار وام مسکن میتونی بگیری که قسطش تا پایان عمر طرف هست و اینکه بعد از یک دهه که ارزش پولی تغییر زیاد داشته باشه به اونایی که مثلا ده سال پیش گرفتن تفاوت وام میدن

وام ضروری هم که گفتن مبلغش آنچنان نیست