2777
2789
عنوان

چقدر این آشپزخونه جدیدا رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
ایناکه قدیمی شده

منظورش مدل کابینت نیست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مطبخ بودن...بعد اپن شدن...بعد جزیره...بعد دیگه عملا جزو هالن منم دوست ندارم، قشنگتر اینه بخشهای ...

دیوار باشه ب نظرم خیلی باحاله

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

این باید جزیره داشته باشه گدا بازی دراوردن نزاشتن

جزیره خز شده من میخواستم بزارم گفتن نزار خزه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
دیوار باشه ب نظرم خیلی باحاله

دیوار باشه میشه مطبخ اونجور بستست 

اپن از همه بهتر بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

دیوار باشه میشه مطبخ اونجور بستست اپن از همه بهتر بود

تو فیلمای خارجی ک میبینم بستس خیلی خوشم میاد 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مطبخ جدا از اشپزخونه ولی خیلی خوبه

مطبخ اشپرخونه های قدیمین که کلا بسته بودن 

اینجوری کار ادم مضاعف میشه دو تا جا داره باید هر دو رو تمیز کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

تو فیلمای خارجی ک میبینم بستس خیلی خوشم میاد

اون فیلمای خارجیه😁

درکت میکنم اسی 

من هم آشپزخونه بسته دوست دارم

شکر خدا خونه ام آشپزخونه اش بسته اس و راحتم( قدیمیه) 

شما هم با یه معمارداخلی صحبت کن شاید بشه کاری کنی واسش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ