2777
2789
من عمم بدون اینکه تسویه کنه هر هفته یه وام صد میلیونی میگیره قشنگ ولی عموم رئیس بانک بوده تو کل دورا ...

اره همش میگن شغل آزاد ولی شغل آزادی پدرش درمیاد تو این تورم انگار نون تو کارای دولتیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همش میگن شغل آزاد ولی شغل آزادی پدرش درمیاد تو این تورم انگار نون تو کارای دولتیه

باید وجدان نداشته باشی

راحت نیست خوردن چنین پولهایی

گفتم مادر دوستم تو دارایی کار میکنه فکر کن عمم که خودش اینقدر مزایا استفاده میکنه میگه این شاه دزده

خیلی فضا براشون محیا هست 

بقدری فساد های مالی بزرگ هست که کسی درگیر این پولا نمیشه

۱ میلیارد و ... درمقابل پولهایی که بالا دستی ها می‌دزدند وام هایی که بالا دستی ها میگیرن  پول خرده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کارمندهای دارایی که وضعشون توپه(داروغه ی ناتینگهام😂😂)

چون خوب میدزدن

هستن کسایی که وجدان کاری داشتن

من عموم رئیس بانک بود اندازه عمم که کارمند بود اوضاع مالیش خوب نبود

چون بنده خدا مثل اینکه وجدان کاریش بهش غلبه کرده ‌پولدار هست ولی خب خیلی بیشتر میتونست باشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

والا چی بگمپسر عموی من رئیس بانکه خیلی ساله شاید ۱۰ سالهوضعیت مالیش بد نیستاولی اینجوری واویلا هم نی ...

ببین با کارمندی بدون هیچ سرمایه به اینا برسی به نظرم خوبه

ولی زندگی کثیفی باید داسته باشن

دارن ولی برای ما سخته

برای اونا خیلی هم اسونه از نظر خودشون از شیر مادرم حلال تره

اره فک نکنم من بتونم

اره خب 

ولی خوبه اگر دوست داری تلاش کن واسش

درامدت خوب خواهد بود یه وامی هم میگیری