2777
2789
عنوان

بابام تازه فوت شده بیاین ببینین من حق داشتم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 146 پست

خدا رحمتشون کنه .به نظرم ایشون میخواستن حال و هوات عوض بشه عزیزم.ولی شما نباید میرفتی .در هر صورت دیشب شب یلدا بود و بالاخره رفتن مهمونی یعنی شرکت در جشن .اگه ناراحتت میکرد با احترام دعوتش رو باید رد می‌کردی. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو برای خودت ارزش قائل نشدی هنوز چهلم نشده رفتی مهمونی شب یلدا خب می‌مینشستی تو خونه به احترام پدرت

منم همین بهشون گفتم شوهرم پک و پوزش آویزون شد که اره همش بهونه میاری چند باره دعوتت کردن حالا یک شام میخوای بخوری 

باور کن مادرشوهرم که میاد پرسه دورترین نقطه وایمیسته یک سری برام تکون میده به معنی سلام نمیاد دلداری ...

دقیقا درک میکنم چی میگی چون خودمم تجربش کردم.بهش فکر نکن.همچین آدمایی ارزش ندارن

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

هنوز دو هفته شده ممنونم

کاملاحق داری من جایه شمابودم اصلانمیرفتم هندز کفنش خشک نشده شماچه زود دورهمیاتونو شروع کردین ماتاعید سیاه فردفوت شده صبر میکنیم پارسال پدرشوهرم فوت شدخداشاهده تاعید سیاهش که یه ۷ و۸ماه طول کشیدهیم عروسی نرفتم وهیچ جشنی خودمون هم رعایت میکردیم واقعا بایدادم هوای لروس ودامادروباید داشته باشه مادرشوهرشماخیلی کارزشتی کزدن دقیقا الان یادش افتاده بعد چندین سال یلدابگیرن البته شماباید خودتون حرمت پدرتون رونگه میداشتین که نکردین

منم همین بهشون گفتم شوهرم پک و پوزش آویزون شد که اره همش بهونه میاری چند باره دعوتت کردن حالا یک شام ...

نه تاچهلمش نباید جشنی جایی بره بایدبه اطرافیانتم حق حساب بدی که بفهمن بهت اجترام بزارن

خدا رحمت کنه پدرتونو شما نباید میرفتیباید میرفتی پیش مادرت اینادوری ازشون؟

من قبول نکردم شوهرم اخم داشت بهم بهونه میکنی 

نه زیرزمین مامانم هستم ولی مامانم گفته چون خواهرت کنکوریه و امتحاناش شروع شده کمتر بیا که بتونه بخونه بچه کوچیک داری حواسش پرت میشه

نه تاچهلمش نباید جشنی جایی بره بایدبه اطرافیانتم حق حساب بدی که بفهمن بهت اجترام بزارن

فکر میکردم شام ساده گفتن بیا که اینقدر فکر و خیال میکنی از وقتی هم عروسشون شدم هیچوقت شب یلدا نگرفتن و سفره و تزئینات نداشتن

منم پدرم‌فوت شده و درکت میکنم‌الان دنیا برات سیاه هست ولی عزیزم از دیگران توقع نداشته باشهر چی هم بهت نزدیک باشن باز غک دلت رو‌درک‌نمیکنن انتظار نداشته باش حتی همسرت هم قلبا درکت کنه درسته ظاهری ناراحتن ولی نمیتونن عکق غمی که تو‌دلت هست رو درک کنن

از ناراحتی دیگران هم پدر شما برنمیگرده شادیشون رو‌تلخ‌نکن بهتر بود خودت نمیرفتی 

تا کسی این درد رو‌نکشه نمیتونه درکت کنه

در هرصورت این حق و داشتی قبول نکنی اگه شوهرت بود قبول میکرد؟

شوهرم خیلی بد اداست قهر که میکنه یک ماه شاید طولش بده منم از لحاظ روحی حوصله قهراش ندارم

شوهرم با هیچکس رفت و آمد نمیکنه فقط مامان باباش خواهر و برادرش  اصلا قهره باهاشون 

فکر میکردم شام ساده گفتن بیا که اینقدر فکر و خیال میکنی از وقتی هم عروسشون شدم هیچوقت شب یلدا نگرفتن ...

عزیزم این غم خودش به تنهایی آدم رو از پا در میاره

دیگه به این چیزا فکر نکن

بعضی ها فکر میکنن با این بی شعور بازی دلشدن خنک میشه 

ولی نمیدونن خدا جا حق نشسته نوبت خودشونم میشه

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو