مایه ماکارونی :
اول پیازو بسته به ذائقت نگینی یا خلالی خورد کن بریز تو روغن یکم نمک و زرچوبه بزن بزار یکم طلایی بشه اگه دوست داشتی یه حبه سیر له شده بزن بهش اگرم نه مهم نیست ...بعد گوشت یا سویا یا مرغت روبهش اضافه کن و تفت بده تا نیم پخت بشه بعد بهش هویج رنده ریز شده اضافه کن خوب مخلوط کن اگه هویج نداشتی مهم نیست نریز ... بعد فلفل دلمه نگینی ریز حتما بریز خوش عطر و بوش میکنه
بعد که خوب تفت خورد ادویه هاتو بریز من چندتا ادویه میگم اگه دوست داشتی اینارو بریز اگرم نه ادویه های خودت رو بریز(نمک،فلفل سیاه،یکم فلفل قرمز یا پاپریکا خیلی کم که تند نشه، اگه سیر نزدی یکم پودر سیر، ادویه کاری زیاد نزن که تند نشه،اویشن زیاد نزن که تلخ نشه،یکمم سماق)
در اخر وسط تابه رو خالی کن رب رو وسطش یکم رنگشو باز کن بعد خوب باهم مخلوطشون کن مایه ماکارونیت امادست
خود ماکارونی رو هم بریز توی آبی ک جوش اومده بعد یکم نمک روغن و خیلی کم زرد چوبه به ابش اضافه کن بعد از چند دقیقه که پخت ابکشش کن اگه دوست داشتی ته قابلمت رو چرب کن و نون یا سیب زمینی و کنجد بزار برای ته دیگ بعد لایه لایه از ماکارونی و مایه ماکارونی بریز بعد بزار دم بکشه نوش جونت