2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو موادش پیاز داغ و گوشت چرخ کرده یا به جاش سوسیس، و فلفل دلمه ای یکی دو حبه سیر رنده شده و رب و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آبلیمو میزنم 

ماکارونی رو هم آبکش میکنم و این ها رو قاطیش میکنم و بعد دم میکنم 

خوشمزه میشه

پیاز رو نگینی کن با چرخ کرده سرخ کن فلفل دلمه ریز قارچ خورد شده اضافه کن رب زیاد بزن تفت بده نصف لیوان اب بریز بزار مواد باهم جا بی افته بعد با ماکارونی ابکش شده مخلوط کن کف قابلمه سیب زمینی بچین مواد رو بریز روش بزار دم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

مایه ماکارونی : 

اول پیازو بسته به ذائقت نگینی یا خلالی خورد کن بریز تو روغن یکم نمک و زرچوبه بزن بزار یکم طلایی بشه اگه دوست داشتی یه حبه سیر له شده بزن بهش اگرم نه مهم نیست ...بعد گوشت یا سویا یا مرغت روبهش اضافه کن و تفت بده تا نیم پخت بشه بعد بهش هویج رنده ریز شده اضافه کن خوب مخلوط کن اگه هویج نداشتی مهم نیست نریز ... بعد فلفل دلمه نگینی ریز حتما بریز خوش عطر و بوش میکنه

بعد که خوب تفت خورد ادویه هاتو بریز من چندتا ادویه میگم اگه دوست داشتی اینارو بریز اگرم نه ادویه های خودت رو بریز(نمک،فلفل سیاه،یکم فلفل قرمز یا پاپریکا خیلی کم که تند نشه، اگه سیر نزدی یکم پودر سیر، ادویه کاری زیاد نزن که تند نشه،اویشن زیاد نزن که تلخ نشه،یکمم سماق)

در اخر وسط تابه رو خالی کن رب رو وسطش یکم رنگشو باز کن بعد خوب باهم مخلوطشون کن مایه ماکارونیت امادست

خود ماکارونی رو هم بریز توی آبی ک جوش اومده بعد یکم نمک روغن و خیلی کم زرد چوبه به ابش اضافه کن بعد از چند دقیقه که پخت ابکشش کن اگه دوست داشتی ته قابلمت رو چرب کن و نون یا سیب زمینی و کنجد بزار برای ته دیگ بعد لایه لایه از ماکارونی و مایه ماکارونی بریز بعد بزار دم بکشه نوش جونت

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)