2777
2789
و تویی ک خیلی حرص میخوری چون نمیدونی هر کی اینجاس واس سرگرمیه

حرص رو بیشترش رو شما خوردی و میخوری و چیزی نموند برای بقیه. من کاربرای داغون یادم میمونن گفتم بچه ها هم وضعت رو بدونن کل کل نکنن 

سرگرمیت اینه بیای اینجا غر بزنی، تاپیک خودکشی بزنی و مثل پسربچه های نابالغ کامنت بذاری؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

کلا مردای نی نی سایت خورده شیشه دارن.حالا ایشون خورده شیشش بیشتره

بهم میگفت یکیم پیدا میشه تو رو بگیره 😂 دنبال ازدواج نیستم😂 پولدارم 🤣 دو روز دیگه مامان باباش از خونه بیرونش میکنن 😂

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چیکا کنم . کارت دانشجویی بذارم؟ اخه ندیدی برات عجیبه .

دانشجو دکترای سطح پایین ندیدم برام عجیبه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بهم میگفت یکیم پیدا میشه تو رو بگیره 😂 دنبال ازدواج نیستم😂 پولدارم 🤣 دو روز دیگه مامان باباش از خ ...

شما چقد گیر منی. واقهیتتو گفتی بهم دیگه.  منم دلم ب حالت سوخت

تو،سال 83 کجا بودی راستشو بگو؟من تو داشتم تو رشته ریاضی دبیرستانای سمپاد درس میخوندم . لباس کار میپ ...

سن پدربزرگ منو داری پس 

ولی چه ربطی به بحثی که راه انداختی داره

من برخلاف شما هیچ قضاوت ساختگی ای نداشتم فقط یه جمله کلی گفتم که اگر پولداری دنبال دختر خوشگل برو اگر نیستی مادرت راست میگه

بهم میگفت یکیم پیدا میشه تو رو بگیره 😂 دنبال ازدواج نیستم😂 پولدارم 🤣 دو روز دیگه مامان باباش از خ ...

خیال میکنن اینجوری دختر تحقیر میشه،در حالی که این صحبت بشدت خنده داره و فقط پسرایی اینو.میگن که کسی نمیخوادشون

من الان 207 دارم .بسیار ماشین خوبیه . بماند ک شهرا پر اط پراید و پژو 405 عه . این ایران خودرو هم رفت ...

اوکی شما پولدار ولی واقعا ۲۰۷ ماشین لول پایینی هست حداقل تو نظر منه دهه هشتادی که به قول شما تو خیابونا پر شده از ماشین چینی و وارداتی 

اون پراید دار ها هم اکثرا چند تا ماشین دارن چون ماشین کم خارجیه پدر من ۳ تا ماشین داره ولی با پراید راحت تره پس شل کن خبری نیست الان اگر خونه داسته باشی میتونی بگی من یه پسر متوسط ام وگرنه سطح پایین محسوب میشی و توقع دختر شاه رو نداشته باش 

سن پدربزرگ منو داری پس ولی چه ربطی به بحثی که راه انداختی دارهمن برخلاف شما هیچ قضاوت ساختگی ای نداش ...

خوب چرا فک میکنی  ی کاربری مجازی رندوم نظرش مهمه برام ؟ 😂

الان ببین . ولی حتما قرص فشار بخور.

قرصا رو خوردی چیزی برام نمونده پسرک