2777
2789
این بشر هزارمین کارمیش اینجائه هربارم از این دست تاپیکا میزنه بذارید خوش باشه انگار کسی محلش نمیده م ...

دیشب منو مسخره میکرد امروز اومذم تاپیکاشچ دیدم ترکیدم میخواد خودکشی کنه 🤣🤣🤣🤣

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

چرا پسرایی که ۲۰۷ دارن انقدر فاز برمیدارنبابا ۲۰۷ عه دیگه بنز نیست که شل کنن برادر منیارو سی ۲۰۰ دار ...

من الان 207 دارم .بسیار ماشین خوبیه . بماند ک شهرا پر اط پراید و پژو 405 عه . این ایران خودرو هم رفت ب روشای مختلف مادران اومد خودرو مفت داد بهشون ک الان خز و زیاد شده.  

من 207 و نقد خریدم . کی گفته قراره 207 داشته باشم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ مگه نمیگی دستاورد داری خب منم گفتم مرد موفق باید زن خوشگل بخواد دیگه! ...

اخه کدوم دانشجوی دکترا میاد اینطوری ناله میکنه. یه چیزی گفته 

حرفت درسته دیگه جوابشو نده، همون کامنت اولت سوزاننده بود 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

ولی جدا دنبال زن زیبا نباشید زیاد

همسرم دیشب گفت گاهی زیباییت اذیتم میکنه وقتی میبینم چشم مردای فامیل هم بهته اذیت میشم نمیتونم چیزی بگم خودخوری میکنم (لطفا نیاین بپرید بهم بگید خودشیفته عینن حرف همسرم بود و من هیچ ادعایی ندارم و اینکه اینجا ناشناسم دلیلی بر تعریف بیخود نیست)

و البته میگم من دیدم زوج هایی که زیبایی معمولی دارن خیلی رابطه موفق تر و گرم تری دارن

دیشب منو مسخره میکرد امروز اومذم تاپیکاشچ دیدم ترکیدم میخواد خودکشی کنه 🤣🤣🤣🤣

کلا مردای نی نی سایت خورده شیشه دارن.حالا ایشون خورده شیشش بیشتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

این بشر هزارمین کارمیش اینجائه هربارم از این دست تاپیکا میزنه بذارید خوش باشه انگار کسی محلش نمیده م ...

بنده خدا تو خیابون ک کسی بهش محل نمیده اومده سایت با ۲۰۷ مخ بزنه

آخه اسکل حداقل یه ماشین خفن بگو گول بخوریم

و تویی ک خیلی حرص میخوری چون نمیدونی هر کی اینجاس واس سرگرمیه 

طرف نهایی دی ماهشو داره میخونه . تو رشته چ میدونم انسانی . بعد ب من ک دانشجوی دکتری برقم میگه دستاور ...

دانشجوی دکترای برق نکو بگو غیب گوی اسکل 

اولا ما دبیرستانو خیلی وقته تموم کردیم ثانیا رشتمون بسیار سخت تر از رشته شما بوده سوما چرا توهم میزنی من کی گفتم دستاورد نداری اسکرین شات بگیر بذار خودمم ببینم

خدا شفا بده

اخه کدوم دانشجوی دکترا میاد اینطوری ناله میکنه. یه چیزی گفته حرفت درسته دیگه جوابشو نده، همون کامنت ...

خوب چیکا کنم . کارت دانشجویی بذارم؟ اخه ندیدی برات عجیبه .