2777
2789

شوهر من اخلاق داشته باشه هیچی نمیخام بزرگترین هدیه برا منه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچی . شوهرم سه تا النگو شهریور برام خرید گفت این به بخاطر تمام مناسبت های سال جاری هست.

دقیقا شوهر من برات بوت خرید میکه کادوی روی زنته.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم چیزی بگیره 

دیروز که حسابی بحثمون شد

البته الان خیلی خوبیم باهم☺️

الان هم قسط و هزینه ها خیلی بالا رفته و منم اطلاع دارم واقعا چیزی تو دستش نمی‌مونه بخاد کادو بگیره برامون منم انتظاری ازش ندارم وقتی شرایطشو می‌دونم 

فقط از خدا میخام تنش همیشه سالم باشه زندگیمونه عاشقانه و پر از خیر و برکت و بچه های سالم و صالحی هم خدا بهمون بده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

برای من که گفتم دوتومن بده ....چون ۱۹آذر هم تولدم بود ۴زده بود...

روز مادرا هیچی نمیخریم واسه پدرومادر اون سال اوای خریدیم کارای چرتی کردن دیگه توبه کردیم برای مامان خودمم از اول نخریدیم گفتم مامان میگه نمیخوام من لطف نخر.....مامانم مبگه همیشه اگه ظاهرا هم رلصی باشه تو دلش راصی نباشه حرام نیشه من نماز میخونم واسه یه تیکه ردز مادر مارو گناهکار نکن لطفا😅من نمیخرم دیگه ....اما دیروز یه رویری مجلسی خریدم با سهام عدالت ویارانه ی خودم ۴۵۰تومن امروز میبرم .....به شوهرمم گفتم سهام عدالتم خریدم اونم ناراحت شد که این حرفا چیه مگه من غریبم گفتم دیگه مامانم راصی نمیشه تو خرج بیفتی تو ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
هیچی . شوهرم سه تا النگو شهریور برام خرید گفت این به بخاطر تمام مناسبت های سال جاری هست.

چه زرنگه🤭🤣🤣😅😅😅

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚