2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر همسرم فوت شدن و همسرم و پدر همسرم به یاد ایشون حامی خیریه هستند و از وقتی که من هم عضوی از این خانواده شدم به یاد ایشون برای روز مادر، تولد یا سالگرد فوتشون به نیتشون به اون خیریه کمک می کنم

من و همسرم به روز زن و مرد اعتقادی نداریم و این مناسبت ها رو ترجیح می دیم کاملا به والدین اختصاص بدیم

برای مادرم من امسال پول میدم ،همسرم هم احتمالا کارت هدیه یا شاید هم عطر. تا عصر تصمیم می گیرن. روی یکی از خریدهای من حساب باز کرده بودن که پولش رو بدن به من و اونها رو از طرف خودشون هدیه بدن ( کرم های مراقبت پوستی) که من مخالفت کردم و دوست ندارم چیزی که هر سال همین موقع می خرم براشون امسال هدیه مناسبتی محسوب بشه!!

از اول ازدواج همین بود. هر سال یک چیز میخره و دیگر هیچ. اما من عاشق سوپرایزم. حتی با یه شاخه گل.

حالا خوبه اونم میخره سالی یه بار ....منم پول بزنه خوشحال میشم گل مهم نیس برام😅🤣تو عقد بودیم روز دختر برام گل خریده بود فقط سورپرایزم کرد دیگه گفتم پول بزنه اونم پول میزنه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
حالا خوبه اونم میخره سالی یه بار ....منم پول بزنه خوشحال میشم گل مهم نیس برام😅🤣تو عقد بودیم روز دخ ...

پول هم خیلی خوبه . 

به دلایلی پول سوپرایزم نمیکنه. مهم ترینش اینه که اگر چیزی بخرم موافق میلش نباشه رو مخم می‌ره. البته در حد یکی دو ساعت. 

پول هم خیلی خوبه . به دلایلی پول سوپرایزم نمیکنه. مهم ترینش اینه که اگر چیزی بخرم موافق میلش نباشه ر ...

مردا کلا همینن ...بخصوص مردای حسابگر

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚