بچها واقعا به آدم حس بی ارزش بودن میدن بخصوص به بچم ک خیلی هم حساسه مثلا پسر عمه اش رو خیلی بهش بها میدن ولی ب دختر من اصلا چون همسن هستن خیلی تو روحیش تاثیر میذاره زیادم نمیریم شاید چند ماهی یکبار ولی اینکارشون و بی محبتشون قلبم رو ب درد میاره ک مثلا دخترم شاهد محبت کردن عمو یا عمه اش به پسرعمه اش هس اینم کنارشه دریغ از ی دست محبت آمیز رو سرش ما ن اینکه خدای آدمای بدی باشیم خیلی هم محبت میکنیم واحترام میذاریم ولی کلا تو حرص و حسرت هستن تعادل رفتاری ندارن حتی بت خودمون حالا ما آدم بزرگیم و از پس خودمون برمیآید نمیخام دختر تصورات از خانواده شوهرم خراب شه همش بهش میگم دوست دارن که این حس بدی اگه داره بوجود نیاد خیلی بچه اس ۴ سالشه مگا میشه آدم ی بچه رو دوس نداشته باشه خدای
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
ممکنه به دلایلی که نگفتی یا نمیدونی از شما دلخور باشن که اینطور رفتار میکنن
ولی کاش شعور داشتن حتی اگه حق دارن سر خودتون خالی کنن نه بچه طفل معصوم
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
ممکنه به دلایلی که نگفتی یا نمیدونی از شما دلخور باشن که اینطور رفتار میکننولی کاش شعور داشتن حتی اگ ...
دقیقا همینه هم سر ما خالی میکنن کمبودهایی هم بچه آخه لعنتی مثلا هم خونید باهام من هیچوقت پشت سرشون ب بچم بد نمیگم ک رفتار اشتباهی بکنه خدای نکرده ولی از رفتارشون واقعا آزاده خاطر میشه آدم
اخه پسرم قدرت درک نداره من سالیان بی تفاوتم میترسم بشه ی نوع تروما ک بزرگ بشه بفهمه مادرش ازشون قدیمه ساخته ولی اونا تو خالی و الکی هستن بعد بچها واقعا درکی ندارن دلشون میخواد عشق بدن و عشق بگیرن بخصوص که نسبت ب رفتار اطرافیان با همسناشون حساس هستن