2777
2789
عنوان

بچها دیشب یلدا کجا رفتید من رفتم خونه مادر شوهرم واقعا پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 35 پست

مادرشوهرمنم همینه دلیلش هم اینه میگه اینا نوه های خودم هستن هیچکس نمیتونه چیزی بگه(یعنی عروسا نمیتونن چیزی بگن) 

ولی اونا(بچه های خواعرشوعرم) نوه های من نیستن یه چیزی بشه دامادم میاد یقه منو میگیره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راست میگی من مجردم یکبار که همه خونمون بودن 

بچه خواهرم صدا میزد خاله 

بچه برادر عمه 

یکبار سرم شلوغ شد بچه خواهرم گفتم جان 

بچه برادر گفتم ها کاملا بی غرض ولی دیدم بچه داداشم بغض کرد گفت چرا به من  جان نگفتی 

بغلش کردم بوسش کردم توجیه ش کردم که شماها هیچ فرقی واس من ندارین 

از اون به بعد تو دورهمی ها خیلی حواسم به کوچولوها هست 

بچه هیچ گناهی نداره 

منم هر سال نمیرفتم

امسال بخاطر بچهام رفتم ی دو ساعت

بقول شما پسر عمش بود هربار این پسر عمه هست از بس لوس و ننره با بچهام دعوا میکنه مادرش چشم دنیا رو کور کرده بعد دوازده سال زاییده انگار اسمون سوراخ شده پسرش اومده زمین!بچهام میومدن خونه میگفتن فلانی ما رو اذیت میکنه...دیشب بخاطر بچها رفتم

صدای جیغ دخترم بلند شد رفتم دیدم داره قلدری میکنه پسرمو خابونده رو زمین داره کتک کاری میکنه

همونجا تو اتاق دعواش کردم و چپ چپ نگاه کردم ...تا اخر دیگه جرات نکرد...واقعن تربیتم خوب چیزیه

منکه توقع مهربونی ندارم ازشون ولی اینجوری بی تربیت 

واقعا بدم میاد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

به نظرم چون گفتی چند ماه یکبار میرید اون ها با این نوع رفتار دارن به شما ناراحتی و اعتراضات رو نشون میدن 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

ن اصلا ما عادت داریم سر نزده نمیریم جاب بعدم ی بار الکی بخدا سر اینکه گفتم سر بچم داد نزنید ب خودم ب ...

حرصی شدن ازت اهمیت نده منم مادر بزرگ داشتم الان مرده منو از بین همه نوه هاش بیشتر دوس داشت توروشون بشون میگفت فقط فلانی رو دوس دارم از بین تمام نوه هام ولی خب من دوسش نداشتم چون میدیدم چه ذات بدی داره 

راست میگی من مجردم یکبار که همه خونمون بودن بچه خواهرم صدا میزد خاله بچه برادر عمه یکبار سرم شلوغ شد ...

اره بچم خیلی حساس دیشب چند بار الکی بغضی شد ولی میدونم ک بچس و مطمعنا از تبعیض ناراحت میشه من ب باباش ک میگم دوست دارم سریع میگه منو دوس نداری حتی اگه مشغول کاری باشه اینقد حساسه محاله رفتار دیگران روش تاثیر نذاره 

دیشب رفتیم پیش مامان بابام. چقد خوش گذشت با خواهر برادرم گل یا پوچ بازی کردیم چقد خندیدیم. حالا میرفتم خونه مادرشوهرم همش باید پذیرایی میکردم و ظرف میشستم خودش میشینه فقط دستور میده. مامانم دیشب گفت نمیذارم دست به چیزی بزنی فقط دور هم باشیم ظرفارو جمع کردیم همه رو خودش شست. البته شام و کیک اینارو خودم درست کرده بودم بردم

ما خونه ی پدرم بودیم، مادر همسرم اونطور که شایسته ی مهمان هست رفتار نمیکنن برای همینم من اصلا شام و نهار منزلشون نمیرم البته قهر نیستیم اما ابدا جایی نمیرم که احساس کنم بهم احترام گذاشته نمیشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
به نظرم چون گفتی چند ماه یکبار میرید اون ها با این نوع رفتار دارن به شما ناراحتی و اعتراضات رو نشون ...

ن اصلا خواهرم چ ما بریم چ نریم براشون فرقی ندارن خوشحالم میشن کلا نمیدونم چرا هرچی محبت میکنی بدتر میشن ی بار اگه ناراحت بشی و برخلاف میلیون عمل کنی خود واقعی‌شان رو نشون میدن هرچند از اولش همین بودن ولی من بیخیال و دردم الان بچم بعد الان کسی رو راه نمیدن خونشون 

اره بچم خیلی حساس دیشب چند بار الکی بغضی شد ولی میدونم ک بچس و مطمعنا از تبعیض ناراحت میشه من ب بابا ...

بعنوان یک عمه پیشنهاد می کنم بیشتر خونه مادر شوهر برین 

دخترتون رو بذارین بره آغوش مادر بزرگ 

چند بار این کار بشه یخ ها باز میشه 

یا شوخی بگین دختر منم بغل کنید 

ما خونه ی پدرم بودیم، مادر همسرم اونطور که شایسته ی مهمان هست رفتار نمیکنن برای همینم من اصلا شام و ...

منم دقیقا همینم بعد میگن چرا کم میری جای خب وقتی احترام نمی‌ذارن بری چیکار دقیقا 

بعنوان یک عمه پیشنهاد می کنم بیشتر خونه مادر شوهر برین دخترتون رو بذارین بره آغوش مادر بزرگ چند بار ...

ن اصلا اینجوری نیست بخدا ک بخام دوری کنم برعکس بخاطر بچم که تنهای و افسرده نباشه میرم اینکه خونه مادرشوهرم نمیرم جدیدا علت داره ولی خانوادش رو جاهای دیگه بیشتر میبینم و اینکه محبت زوری رو اصلا نمیخام مگه میشه آدم عاطفه عمه بودن نداشته باشه بعد خاله خوبی باشه این نشانه ببخشید عقده و کمبود هست 

والا ما جایی نرفتیم این روزا خیلی مخارج گرونه واقعا

خواهشا نزارین گرونیها باعث بشه دورهمی و صله رحم از بین بره...مهمونیهارو ساده تر برگزار کنید یا قابلمه پارتیو فرهنگ سازی کنید ولی سعی کنید هم برین هم بیان خونتون 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘