2777
2789

خیلی وقت بود بهش شک کرده بودم 

هی خودمو قانع میکردم ک دارم اشتباه میکنم بخاطر بارداری هورمونام ریخته بهم

اصلا مدرکیم نداشتم کلا از روی حسم و ی سری از اخلاقای شوهرم ک عوض شده بود میگفتم شاید داره خیانت میکنه تا این ک دیروز تو گوشیش دستش خورد صفحه اینستا اورد بالا و کلا دوتا پیامشو تونستم بخونم شوهرم زود زد رفت

طرف نوشته بود دوست دارم اقا وحید شوهرمم کلی قلب و بوس از اینطور شکلکا فرستاده بود 

اینم بگم شوهرم اصلا اهل چت و اینا نیست اصلا با من چت نمیکنه ولی توی اون صفحه مشخص بود کلی باهم حرف زدن خلاصه شوهرم ک از صفحه رفت بیرون گفتم اون چی بود گفت یکی از بچه ها (شوهرم اریشگرع) بخاطر بدنیا اومدن بچم تبریک گفته شیرینی میخاد منم چون خونه مادرشوهرم بودیم زیاد پیگیر نشدم بعد تو راه خونه خاستم بپرسم ک شوهرم جلو جلو دعوا راه انداخت و رفت توی قیافه سر ی چیز الکی بعد هر چی از دهنش دراومد بارم کرد 

بخدا اصلا این موضوعی ک وسط کشید خیلی وقت بود تموم شده بود و همشم شوهرم مقصر بود 

گوشیشم رمز داره جدایی از اون همه برنامه های گوشیش هم رمز دارن و ی سری گفتم من چرا نباید رمز گوشیتو بدونم بهم گفت ولی باز دوباره سریع عوض کرده بود و گفت میترسم تو مغازه برشدارن بدزدن

توی این چند وقتم همش باهام سرد بود و همش سر چیزای الکی دعوا میندازه و میره تو قیافه 

الان هنوزم شک دارم داره خیانت میکنه یا نه

ولی میترسم پیگیر شم مطمئن شم ی چیزایی هست اون موقع چیکار کنم اخه 🥺

با ی بچه ی ماهه ن راه پس دارم ن راه پیش

باز اگه ندونم راحت تر زندگی میکنم😭😭😭

خدایا چرا من اخه 

تو دلم ول ولس قلبم تیر میکشه 

نمیدونم چیکار کنم ای کاش بمیرم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی رمز گوشیشو بهت نمیگه دلیل و مدرک میخای واسه خیانت ؟؟

ن نمیدونم چیکار کنم خودم میگم همون یهتر ک چیزی پیدا نکنم اصلا نفهمم بهتره اگه بخاد روش تو روم باز بشه چی

چه جوری میشه بری تو اکانت کسی

مثلن تلگرام طرف با شماره خودشه دیگه خب توعم میری افزودن اکانت شماره اونو میزنی بعد پیامک یه کد به همون گوشیی ک شمارهه تو همونه میاد اون کدو وارد میکنی دیگ توعم وارد اکانت طرفی

بنظرم پیگیر شو شاسد تونستی جلوشو بگیری... اگه اثر انگشت میخوره موقع خوابش اثر انگشت بزن یا گیر بده بهش که رمزاتو بهم بگو یا یگو میخوام یچیز بخرم اینستا خودم نمیاره میشه برم اینستا تو 

شاید فقط در حد چت باشه بنظرم پیگیر شو تا به جاهای دیگه نکشیده

اخه اگرم چیزی باشه کاری از دستم برنمیاد نهایت بتونم طلاق بگیرم ازش اون ادمی نیست ک بخاد بخاطر کسی عوض شه میترسم دلم طاقت نیاره بمونم بخاطر بچم بسوزم و بسازم و اونم روش تو روم باز شه بدتر کنه اگرم طلاق بگیرم چیکار کنم کجا برم با ی بچه مگه میشه تا اخر عمر خونه پدر موند