2777
2789
عنوان

بچه ی ماهه دارم شوهرم داره خیانت میکنه چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 37 پست
مثلن تلگرام طرف با شماره خودشه دیگه خب توعم میری افزودن اکانت شماره اونو میزنی بعد پیامک یه کد به هم ...

میدونم توی تلگرام چیزی نداره چند سری چکش کردم اینستاشو ب هیچ وجه نمیزاره برم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بیخیالش ولی دیگه بهش بها زیاد نده به خودت و بچت فکر کن همیشم ازش پول بگیر خرج خودت کن دلت براش نسوزه 

منم همین برنامه رو پیش گرفتم من رمز گوشی شوهرم نمی‌دونم اصلنم پیگیرش نمیشم فقط دیگه مثل قبل دلسوزی میکنم براش تا بتونم هم پول میگیرم کرم خارجی و طلا برا خودم میگیرم ولی قبلا همش دلسوزی میکردم هواشو داشتم ولی الان زیر پوستی کار خودمو میکنم 

ببین عزیزم یه سوال خوبی که توی نی نی سایت این طور مواقع میپرسن اینه اگر فهمیدی خیانت میکنه قصدت چیه؟

طلاق؟

گرفتن امتیاز مثل ملک و حق طلاق و اینها؟اصلا آدمی هست که بهت حق و حقوقی بده که پشتوانه تو بشه؟

اگر جواب منفیه باید خودت بسنجی

ولی خود من طلاقو انتخاب کردم اینم میدومم آدما متفاوتند

ببین عزیزم یه سوال خوبی که توی نی نی سایت این طور مواقع میپرسن اینه اگر فهمیدی خیانت میکنه قصدت چیه؟ ...

توی محله خانواده ای نیستم ک بتونم بعد طلاق زندگی خوبی با بچم داشته باشم 

میخام فقط تف کنم تو صورتش و ی امتیازی داشته باشم بتونم مهریمو بگیرم و اره اون چون ادم سرشناسیه از ابروش میترسه بخاطر ابروش هر کاری کنه

اخه اگرم چیزی باشه کاری از دستم برنمیاد نهایت بتونم طلاق بگیرم ازش اون ادمی نیست ک بخاد بخاطر کسی عو ...

عزیزم منم مثل تو شک کرده بودم از رفتاراش معلوم بود داره خیانت می‌کنه سرد شده بود الکی دعوا راه مینداخت آخرش حدسم درست بود الآنم رفته اونو صیغه کرده منم طلاقمو گرفتم.

عزیزم منم مثل تو شک کرده بودم از رفتاراش معلوم بود داره خیانت می‌کنه سرد شده بود الکی دعوا راه میندا ...

وای خدایااا منم دلم داره از این میترکه چرا زندگی من اینجوری شد ما ک خوب بودم بخدا همه همش میگفتن خوشبحالت با این خونه زندگیت و شوهرت حالا ببین بکجا رسیدم

بمیرم برات عزیزم چطور طاقت اوردی؟بچه داری؟