2777
2789
عنوان

بچه ی ماهه دارم شوهرم داره خیانت میکنه چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 37 پست
بهترین راهه چون اگه بخوای طلاق بگیری با یه بچه اذیت میشی پس بهتره بمونی ولی زیر پوستی دهنشو سرویس کن ...

دیگه اب از سرم گذشته من نمیتونم ب عقب برگردم ولی حداقل اینجوری میتونم زندگی کنم

دیگه اب از سرم گذشته من نمیتونم ب عقب برگردم ولی حداقل اینجوری میتونم زندگی کنم

خیلیم خودتو ناراحت نکن اصن این مردا ارزش اینو‌ندارن حتی یک ثانیه بخوای بخاطرشون فکر کنی با غصه بخوری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیم خودتو ناراحت نکن اصن این مردا ارزش اینو‌ندارن حتی یک ثانیه بخوای بخاطرشون فکر کنی با غصه بخوری

اخه من زندگیم خوب بود همه بهش غبطه میخوردن انقدر همدیگر رو دوست داشتیم ک ی وقتا میگفتم خدایا منم تو این همه خوشی حالا ببین ب کجا رسیدم

انگار خدا منو یادش رفته کم بلا بجز این سرم نیومده تو این مدتدیگه دارم تموم میشم

نه عزیزم اینجوری نیست ،چون ارتباطت با خدا ضعیف مشکل برات به وجود میاد،همینجوری خودمونی و راحت با خدا حرف بزن ،بگو خدایا تازه زایمان کردم حالم خوش نیست نگران این چیزم ،فلان چیز اذیتم میکنه ،یا هر مشکل ریز و درشتی که داری و اذیتت میکنه ،مثلا حتی  خدایا تازه دام یه کفش خوب و نو هم  میخواد ،من راهی به ذهنم نمیرسه تو خودت واسم چاره کن و یه راهنمایی برام بفرست ،من کارهامو واگذار کردم بهت چون واقعا دیگه تمیتونم و نمیکشم ،و بگو خدا من فقط کارهایی که الان بهم واجب رو انجام میدم مثل نماز،خوردن و خوابین بیدار شدن با بچه ،شیر دادن بهش و مراقبت ازین بچه ،دیگه بقیه اش با تو ،تو وکیل من و کارهام 

و بعد واقعا دیگه به مشکلاتت حتی فکر نکن و مثل یه بچه خونه مادر پدرش که نگران چیزی نیست ناهار شام از کجا میاد ،چی میشه چی نمیشه ،رو ولش کن،فقط کارهای مربوط به همون روزت رو انجام بده و واسه خودت فیلم ببین ،بنویس،کتاب بخون،دعاهای صحیفه رو هر روز یکی بخون به فارسی،خلاصه که خدا جوری حضورش رو بهت نشون میده که کیف کنی،تو به خدا که سپردی دیگه نباید نگران بشی حتی اگه نشد اون بهتر از تو میدونه و صلاح تورو میخواد ،غر ممنون،غم و غصه هام اومد بفروش به خدا،آره عزیزم واسه اینکهدوفردای دیگه حسرت نخوری الان فقط وظیفه ی مادری ات رو انجام بده ،تا میتونی عشق محبت بریز به پای بچه ی یک ماهت تا رشد کنه ،انقدر که از دیدن و تماشای مادری تو هرکسی لذت ببره عزیزم ،تنها وظیفه ی این دوران تو بچه است اره قوربونت برم ،بیخود نزار شیطان فکرهای باطلش رو بندازه تو سرت ،اونارو رها کن یاد خدا رو بیار ،حال قلبت رو بهشت کن،آخ اگه بدونی چه انسان پاک و معصومی الان کنارت هست و چقدر بهت تور میده الان خوشحال ترین ها بودی عزیزم

اخه من زندگیم خوب بود همه بهش غبطه میخوردن انقدر همدیگر رو دوست داشتیم ک ی وقتا میگفتم خدایا منم تو ...

خب دیگه دنیا همینه زندگی بالا و پایین داره ایشالا خودشم کم کم سر به راه میشه میفهمه داره اشتباه میکنه فقط زود جا نزن و حرف طلاقم نکش وسط فقط همون کاری گفتم بکن دلسوزی براش نکن 

نه عزیزم اینجوری نیست ،چون ارتباطت با خدا ضعیف مشکل برات به وجود میاد،همینجوری خودمونی و راحت با خدا ...

مرسی عزیزم کلی اروم شدم ممنون از حرفای قشنگت مهربون🥺🥺🥺❤️😘❣️

خب دیگه دنیا همینه زندگی بالا و پایین داره ایشالا خودشم کم کم سر به راه میشه میفهمه داره اشتباه میکن ...

ی وقتاییم زندگی خیلی بی رحم میشه این تنها اتفاق یدی نیست ک تو زندگیم افتاده از خدا دلگیرم خیلی زیادم خستم چ کنم ک چاره ندارم

الان زنگ زدم وقت اریشگاه گرفتم حس بهتری دارم شاید این راه یکم ارومم کنه

ی وقتاییم زندگی خیلی بی رحم میشه این تنها اتفاق یدی نیست ک تو زندگیم افتاده از خدا دلگیرم خیلی زیادم ...

همه آدما تو زندگیاشون چالش دارن یکی شوهر معتاد داره یکی خیانتکاره یکی خسیسه یا …….مهم اینه قوی باشی و حواس جمع