2777
2789

شوهرم خیلیییییییییی تند تند غدا میخوره وحشتناک یعنی اگ یه بشقاب پر برنج بزارین جلوش سر ۱ ثانیه خالیه اونم چجوری 

قاشق به دهنش نمیرسه بعدی برمی‌داره 

خیلی وقتا ک تو یه بشقاب غذا میخوریم من فقط ۲رلقمه میخورم😬😬

حالا من به این خاطر نمیگم کلا حس میکنم خیلی زشته اینجوری غذا خوردن خودشم مریض میشه ولی چند بار گفتم دیگ روم نمیشه هر دفعه رعایت میکنه ولی دفعه بعد یادش میره مثل این پسر بچه ها ک بازیشون تو کوچه دیر شده میخان سریع برن فک کنم از بچگی روش مونده 😑😑😑

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ناراحتش نمیکنی یا ناراحت نمیشه اشکال نداره 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

نه چرا زشت باشه

خب آخه بیشتر وقتا محیط کارش غذا میخوره  زشت نیست جلو همکاراش

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
با لحن تند نگو اولش توضیح بده که ضرر داره که فکر نکنه بدت میاد

نه بابا تند نمیگم ولی بدم میاد تند تن غذا میخوره انگار سالی به ماهی غذا نخورده😂

چکارش داری بزار راحت باشه،جاهای خیلی خاص قبل غذابهش تذکر بده

مشکلم همینه

مثلا میریم مهمونی نمیشه  جلو جمع چیزی بگم که 

یا سرکارش جلد همکارا میترسم یجوری بخوره انگار من بهش غذا ندادم🤣

شوهر منم از اونور بوم افتاده میشینیم سر سفره همه غذاهاشونو تموم کردن شثهذمن همچنان نصف بشقابش پره😂م ...

چقد خوب واقعا معده آدم خیلی اینجوری سالم میمونه