2777
2789

همه این نذر و خیرات با پول خود بابامه پول خودم یا خانوادم نیست اصلا

من دلشو ندارم پولی که از بابام رسیده بهم رو خرج خودم کنم دست خودم نیست داداشمم همینه

اون نذریم که میدم به خدا حتی یبارم واسه خودمون برنداشتم میگم شاید حق یکیه که قسمتشه من‌چرا بخورم

دیشب میگه اینهمه نذر دادی شورشو در نیار بسه حالمونو بهم زدی

نمیدونم من زیادی حساس شدم یا چی

ولی بعد بابام فقط این کار یکم ارومم میکنه دست خودم نیست

کی‌تاوان این حرفاشو‌پس‌میده خدا میدونه

لایک نکن خواهر منننن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد سنگ دله🥺منم خیلی دوس دارم برای عزیز از دست رفتم نذر میدم هرچقد در توانمه حس میکنم اینجور ارومه اون حس میکنم روحش آرامش میگیره اینجوری ب بقیه کار نداشته باش هرکاری و بکن ک حال دلت خوبه 

فرزند صالح به شما میگن خدا حفظتون کنه ولی از اون پول برا خودتونم خرج کنین پدرت.ن شاد میشه قطعا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مگه به اقوام میدی اینو میگه ماهانه با خیریه ها قرار بذار براشون موادغذایی یابسته ببر یا غذا

نه بابا میگه باید به ماهم بدی

با اینکه اکثرا پک خوراکی یا مواد غذای بسته بندی کردیم

لایک نکن خواهر منننن  
چقد سنگ دله🥺منم خیلی دوس دارم برای عزیز از دست رفتم نذر میدم هرچقد در توانمه حس میکنم اینجور ارومه ...

اخه مول جمع کرده بود واسه درمانش که نتونست

واسه همین دلم‌نمیاد میگم‌همین‌پول برسه به خودش

لایک نکن خواهر منننن  
اخه مول جمع کرده بود واسه درمانش که نتونستواسه همین دلم‌نمیاد میگم‌همین‌پول برسه به خودش

پس کار بسیار خوبی میکنی به افراد نیاز مند بده ب خالت نده دیگه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ولش کن

بی درکه

بنظرم پولهارو جمع کن یه جهیزیه یا سیسمونی بده

لوازم تحریر بده 

اینا خیلی لازم وضروریه

یا کاپشن بخر برای بچه های کار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یا بده فقرا جهیزیه دختر فقیر داروی ادم بیمار ...

به نظرم پول باباتو خرج ادمای مفت خور نمک نشناس نکن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
یا بده فقرا جهیزیه دختر فقیر داروی ادم بیمار ...به نظرم پول باباتو خرج ادمای مفت خور نمک نشناس نکن

دیروز ۱۲ تا پک یلدایی تونستم درست کنم 

اینو فهمید اونجوری گفت 

خب وقتی میدونم همچی داره و میخوره پرا باید بدم

لایک نکن خواهر منننن