2777
2789
ما زندگیمون برج زهر ماره آهنگ شاد ندارم به خدا

بخدا منم حالم خیلی بده ولی بخاطر نی نیم آهنگ شاد میخوام از این به بعد گوش کنم حالمو بهتر میکنه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا منم حالم خیلی بده ولی بخاطر نی نیم آهنگ شاد میخوام از این به بعد گوش کنم حالمو بهتر میکنه

باردارین؟ خدا حفظش کنه تو رو خدا وقتی بچتون تو شکمتونه به ارواح هر کی دوس دارین روش کار کنین آروم باشین روش بیرون میاد انقد اذیت نشه رو هوشش کار کنین کتاب بخونین بخدا تو شکم خیلی تاثیر داره بزرگ شد بچه درست حسابی بشه 

اگ واسه بچس بذارین الان به ذهنم فشار میارم یه اسم چن تا اهنگ بیاد ذهنم میفرستم واستون

اگ واسه بچس بذارین الان به ذهنم فشار میارم یه اسم چن تا اهنگ بیاد ذهنم میفرستم واستون

مرسی عزیزم بزار 

خودم همیشه آهنگ غمگین گوش میدادم بخاطر مشکلاتم تنهاییم 

ولی تمرین کردم با آهنگ شاد روحیم عوض میشه حالم خوب میشه دوست ندارم نینیم ناراحت باشه

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

خجالتی مجید رضوی (شیطون کی بودی تو تو ت؟:))

همین آهنگ دختر ایرونی

شازده پسر از احمد سلو

زده بارون به اون صورت ماهت صادقلو فک کنم

تکون بده آرش

تابستون هورورش بند

شهرزاد قصه گو از حامد عبداللهی

جون دلم میثم ابراهیمی 

مرسی عزیزم بزار خودم همیشه آهنگ غمگین گوش میدادم بخاطر مشکلاتم تنهاییم ولی تمرین کردم با آهنگ شاد رو ...

آره خدایی بذارین من چون لیست درست کردم قبلا واسه خودم هنوزم هست ی چن تایی میفرستم واستون

گلوبند عرفان طهماسبی

چرا دعوا میکنی با من از نیواد

پا قدم طلیسچی

بفرمایید مامان نینی😍

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷