2777
2789
عنوان

پذیرایی جالب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 121 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث حرص خوردن نیست بحثه اینه که اگر ادم چشم و دل سیر باشه از همون چیزایی هم که سر میز بود لذت می برد ...

اتفاقا با عرض معذرت بنظرم شما گدازاده ای چیزی هستی ک این رفتارا برات عادیه.بله من تو عمرم چنین پذیرایی ای خونه هیچ پیر و جوونی ندیدم.ولی احتمالا تو طبقه ای ک شما زندگی میکنی عادیه نه این که چشم و دلت سیر باشه

ببین اگه من جای شما تو اون شرایط بودم شاید اولش ناراحت میشدم ولی یه درصد احتمال بده شاید دستش تنگ بوده...

شما شیرینی میخریدی یا باقالی پخته و لبو و پفیلا اینجور چیزا درست میکردی میبردی با خودت...

چون یه شناخت نسبی داری قطعا میدونستی ممکنه هیچی جلوتون نیاره

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
بحث حرص خوردن نیست بحثه اینه که اگر ادم چشم و دل سیر باشه از همون چیزایی هم که سر میز بود لذت می برد ...

اصلا بحث چشم دل سیری نیست یکم تند رفتی.... مثلا آدم می‌ره خونه کسی که می‌دونه اوضاع مالیش خیلی خوب نیست حتی به چای قند اونم راضیه ... ولی خیلی بده افراد خیلی نزدیکت ینی مادرشوهر مادر .... می‌دونی میتونن خیلی چیزارو تامین کنن اما اون روز مهم هم اون کارو نمیکنن ینی برای شما ارزش قائل نیستن نمیخوام حتی اون مادر شوهرو قضاوت کنم بگم ذاتش بده .یا آگاهی نداره یا واقعا خسیسه و هرکس باشه هم ناراحت میشه بالاخره همیشه که نمیرن خونه اونا برای خوردن

ببین اگه من جای شما تو اون شرایط بودم شاید اولش ناراحت میشدم ولی یه درصد احتمال بده شاید دستش تنگ بو ...

گفتم عزیزم من چندکیلو انار و موز بردم براشون ولی همونم نیاورد جلومون با اینکه دوتا بجهکوچیک هم دارم

اتفاقا با عرض معذرت بنظرم شما گدازاده ای چیزی هستی ک این رفتارا برات عادیه.بله من تو عمرم چنین پذیرا ...

طبقه ای که ما زندگی می کنیم تو، تو خوابم نمی تونی ببینی!

اما شعور باید تو ذات ادم باشه اشکالی هم نداره اگر بعضی ها ندارن !به هر حال باید درکشون کرد 

اتفاقا شما از اون دسته ادمایی که از عالم ادم طلبکاری !

احترام رو برات بد تعریف کردن 

به نظرم اینقدر حرص نخور 

حداقل اون دو تا موزی که خوردی جذب بشه !

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بیخیال عزیزم گذشت رفت

همه که مثل هم نیستن،بعضیا واقعا همین مدلین،هرکسی میخواد بره خونشون همینن

شما هم بهتره نه دبگه بهش فکرکنی نه هم به رو شوهرت بیاری

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اصلا بحث چشم دل سیری نیست یکم تند رفتی.... مثلا آدم می‌ره خونه کسی که می‌دونه اوضاع مالیش خیلی خوب ن ...

مرسیدم اینقد دقیقحال منو توصیف کردی.حالا بنظرت بروی شوهرم بیارم؟اخه دفعه اول نیس خیلی اینطوری پیش اومده و سکوت کردم اینسری میخام حرصم و خالی کنم

نه اتفاقا ایشون شخصیتش با شما خیلی فرق داره.محترمه

فکر کنم خوددرگیری داری.

برو خانم عزیز اینجا جای خالی کردن عصبانیت نیست .

بقیه هم بلدن بهت بی ادبی کنن ولی شخصیتمون اجازه نمیده