2777
2789
عنوان

پذیرایی جالب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2926 بازدید | 122 پست
مهم دور همیه ن خوردن

خوردن مهم نیست

احترام به مهمون ولی مهم هست

کسی که نمیتونه مهمون دعوت نکنه

یه چای تنها با احترام بذارن جلوت خیلی بهتره تا اینجور پذیرایی

خانه شماره 12 میدان گریمولد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زین دست گدا بازی هاش زیاد دیدم ولی بخاطر دوست داشتن همسرم تو این سالا ب روش نیاوردم ولی امشب دیگه خو ...

هیچی نگو تموم شد رفت حالا ۱سال رفتید دیگه من بودم میدونستم اینجوریه باخودم میبردم میوه اینا یا اصلا من دعوتش میکردم  

بالاخره میشناسینشدیگه پیرزن قرار نیس تغییر کنه همسرت باید میوه میخرید دور هم میخوردین

شاید باورت نشه ما خودمون موز و انار با خودمون بردیم ک دست خالی نباشیم همونا رو هم نیاورد بخوریم

زین دست گدا بازی هاش زیاد دیدم ولی بخاطر دوست داشتن همسرم تو این سالا ب روش نیاوردم ولی امشب دیگه خو ...

بعد 12سال رفتی میخای بروشم بیاری؟ول کن بابا..توکه اخلاقشو میشناسی حق گلایه نداری دیگه.بهرحال میتونست ریختو پاش کنه ولی شاید کسی نبوده براش خرید کنه

به نظرم تدارک مناسبی بود خیلی داری شلوغش می کنی خب بگو ببینم هر سال که خونه مادر خودتون میرید چه چیز ...

اگه مامان من سنگ تموم نمیذاشت و همچین گدابازی هایی درمی‌آورد بنظرت من الان حرص میخوردم؟

لا که من ازین مدل میوه قاچ کردنا متنفرم میوه دستمالی میشه خودشم میدونه دوما آخه حتی پایین‌ترین اقشار ...

باور کن همین شب یلدا بیشتر از اون ۱۲ سال تو ذهن شما ماندگار شد😂😂😂

خب شما ک میدونستی باید لااقل یه کیکی ژله ای چیزی درست میکردی میبردی

حرص نخور... 

مادرشوهر منم یه بار شام دعوت مون کرده بود از چند روز قبلتر که اصرار فلان شب حتما بیایید(مناسبت نبود) رفتیم شام برامون برنج با سالاد شیرازی اورد... گفت میخوام تن ماهی باز کنم اونم دختراش اومدن زیاد شدیم همون سالاد شیرازی درست کردن...