2777
2789
عنوان

استوری پسر خاهر شوهرم😱

2021 بازدید | 84 پست

یه توضیح بدم من میشم. زنداییش ،اینا ماداریم ساختمون میسازیم اومدن با باباش برامون کار کردن بعد انصافن ریدن تو خونمون یعنی شکایت کنیم کارشناس بیاد باید بیشتر از مبلغی که گفتن بهمون خسارت بدن ولی بخاطر خاهر شوهرم گفتیم ولش کن یکم پولشونو بدیم فقط برن به ما گفتن 100میل دستمزدمونه ما 65میل دادیم بهشون حالا این استوری رو گذاشته

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالب اتفاقا منم میشم زندایی پسر خواهرشوهرم🤭

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

شماکه دیدیدبدکارمیکنن روزای اول عذرشون میخواستیدنه وقتی 100م کارکردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید