2777
2789
عنوان

دارم وسوسه میشم باز

358 بازدید | 14 پست

که اینستا نصب کنم 

تقریبا چند ماهی بود نصبش کردم ، وقتی میرفتم تو اکسپلور دیگه برگشتنم با خدا بود 

حس پوچی بهم دست می‌داد 

همه بعد چند سال سختی به عشقشون رسیده یودن و همه مهاجرت کرده بودن و تو ۱۸سالگی سومین ماشنیشونو خریده بودن و همشون میرفتن مسافرت خارج و....... 

اصن حس عقب بودن بهم دست می‌داد 

یه مدته حذفش کردم راحت شدم 

ولی اللن باز دارم وسوسه میشم نصبش کنم ، چون گوشیم دیگه هیچی نداره ، حوصلم سر میره 

چه کنمممممم

پینترست خیلی بهتره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنامس؟؟

اره مثل اینستا ولی هدفمند تره جای چت و اینا نداره میتونی کلی اموزش هم ببینی.باید قند...شکنم داشته باشی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
اها بعد کاربرای ایرانی هم هستن

خیلی کمتر. بیشتر هدایت میکنه سمت فیس و اینا.اگر بخوای پیگیرشون باشی.خیلی لذت بخش تره

خواهرانه میگم نصب نکن 

گول این شاخهای مجازی خارج کشور و نخور اونا اینستا نباشه گشنه میمونن برای خالی کردن جیب مردم ساده باید دروغ بگن فخر بفروشن نمایش بدن مردمو تحقیر کنن به مردم توهین کنن پز بدن شگرد پول دراوردنشون اینه گاهی هم جلب حس ترحم ملت ساده و ناله و مظلوم نمایی 

اینا همشو تو کلاسهای بلاگری یادمیگیرن کی فخر بفروشن کی فالور و تحقیر کنن کی ناله کنن و حس ترحم مردم برانگیخته کنن 

یسیرشون هم پول میگیرن از گروهای خاصی که مردم ناامید دلسرد از زندگی خودشون کنن با ادها و دلقک بازیاشون وگرنه زندگی واقعیشون چیز دیگس 

حیف جوونامون بخاطر این بلاگرای عقده ایی و پولکی  اسیب دیدن تحقیر شدن 

اینستا خود سمّه بشین توی آپارات کارتون ببین زنان کوچک جودی ابوت

اینستا جوش با دروغ و سیاست و نمایشه و جلب حس ترحم و سواستفاده از مهربونی و محبت مردم سادمونه

برای پول باید اینجوری باشن 

واقعا فکر میکنید محض رضای خدا پستو استوری میگیرن 

نیسری پول فقط پول مرده و‌زنده مردم اصلا براشون مهم نیست،با اداهای فیک پول به جیب بزنن بعد با همون پول برن رستوران و مسافرت لاکچری و ملتو تحقیر کنن 

یسری از طرف گروها و افرادی ساپورت میشن برای تفرقه اندازی بین مردم و ناامید کردن مردم از زندگی عادی 

یسریا که با اینستا ادم شدن چهره خودساختگی و تلاشگری گرفتن اما گذشته هاشونو بررسی کنی از تعجب شاخات درمیاد

نه به هیچ وجه

اگه بگم تموم مشکلات خانوادگی و زناشویی از شبکه های مجازی نشات میگیره دروغ نگفتم..

اینستاگرام خانمان براندازه..سراسر دروغ و بی محتوا

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

به جاش برنامه دولینگو رو نصب کن . اموزش زبانه 

اگه انگلیسیت خوب باشه میتونی شروع کنی باهاش مثلا فرانسوی یا المانی ایتالیایی یا هرچی خواستی یاد بگیری 

فقط بدیش اینه که فارسی نداره . یعنی باید پایه مثلا انگلیسی رو داشته باشی

قشنگ وقت ولگردی ادم رو تبدیل به زمان مفید میکنه