2777
2789
عنوان

تو بن بستم

70 بازدید | 21 پست

زندگیم به تهش رسیده نمیدونم چرا موندم ....امیدی به بهبود اوضاع ندارم.چرا ادامه میدم پس.چی جلوی منو میگیره که همه چی رو تموم نکنم

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم؟

زندگی متاهلیم اصلا خوب نیست .اصلا با شوهرم هیچ رابطه احساسی ندارم یعنی به هیچ وجه احساس تنهایی میکنم.از لحاظ مالی صفریم.بخدا مساله ام اصلا مالی نیست ها مساله ام روح و روانمه.اصلا تا بحال کسی دوستم نداشته 

زندگی فراز ونشیب زیادی دارهاین اختیار با تو هست که لذت ببری یا فریاد بکشی

ببین گیر افتادم شوهرم اصلا عاشقم نیست 

در حدی بگم همین الان پاشم برم مطمئنم براش فرق نداره 

زندگی متاهلیم اصلا خوب نیست .اصلا با شوهرم هیچ رابطه احساسی ندارم یعنی به هیچ وجه احساس تنهایی میکنم ...

چرا باهاش حرف نمیزنی انقدر باید با هم حرف بزنین که تهش در بیاد چرا انقدر از هم دورین

چرا باهاش حرف نمیزنی انقدر باید با هم حرف بزنین که تهش در بیاد چرا انقدر از هم دورین

بخدا بارها تلاش کردم ولی چون دوستم نداره حتی نمیشنوه 

از اول دوست نداشت؟

اون موقع بچه بودم فکر میکردم اگه به حرفش گوش کنم خوب میشه 

بعد گفتم بچه بیاد باهام مهربونتر میشه 

بعد دیدم این حتیمنو نمیبینه حتی علاقه ای به اینکه تلاش کنه تا دوسم داشته باشه نداره

ازدواج سنتی بود اصلا نمیدونستم که در این حدهپیر شدم بخدا حالم اصلا خوب نیست

منم اوایل خیلی چالش داشتم منم سنتی ازدواج کردم ولی انقدر حرف زدم انقدر شکافتم تا به نتیجه رسیدم 5 سال کلی با خودش و  خانوادش داستان داشتم ولی صبوری کردم 2 ساله محبت و عشقمون روز به روز بیشتر میشه

یعنی باهاش هم صحبت نمیشی اصلا؟ بعضی وقتا تایپ شخصیتی آدما با هم فرق میکنه 

من خودم شخصا با اطرافیان صحبت نمیکنم ولی انرژی حضورشون برام مهمه اگه نباشن خیلی دلتنگ میشم یا اگه اونا صحبت نکنن

خدایا شکرت🩷
منم اوایل خیلی چالش داشتم منم سنتی ازدواج کردم ولی انقدر حرف زدم انقدر شکافتم تا به نتیجه رسیدم 5 سا ...

من 12ساله...من خیلی تلاش کردم خیلی 

الان دیگه روحم خسته است 

انقد از سمتش بی مهری دیدم الان بمیرمم دوست ندارم این دستمو بگیره 

چون هیچ مهری ازش نگرفتم