2777
2789
عنوان

تو بن بستم

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 21 پست
یعنی باهاش هم صحبت نمیشی اصلا؟ بعضی وقتا تایپ شخصیتی آدما با هم فرق میکنه من خودم شخصا با اطرافیان ص ...

نه اصلا اصلا اصلا...یعنی من حرف نزنم هیچ حرفی زده نمیشه ...اونم اگه یه دفعه حرفم به مزاجش خوش نیاد دعوا درست میکنه و دادو بیداد میکنه.مثلا کافیه بگم تلوزیونو خاموش کنم دعوا میشه .یعنی بیخود بیخود 

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخته تراپی رفتین

قربونت بشم تراپی برای یه ادمیه که تلاش برای درست کردن داره ...دوست داره ترمیم کنه 

بخدا شوهرم نمیخواد منو 

اوایل باز برای رابطه جنسی بود الان همونم نیست .

نه اصلا اصلا اصلا...یعنی من حرف نزنم هیچ حرفی زده نمیشه ...اونم اگه یه دفعه حرفم به مزاجش خوش نیاد د ...

ببین مشکل شما نیستی که بخوای از کل زندگی سیر باشی الان مساله برقرای ارتباط عاطفی با همسرته به نظرم با مشاور جداگانه جلسه ای برو ببین چی میگه بهت 

خواهر یا مادرت نزدیکت نیستن؟ برای هم صحبتی حداقل تا مشکلت رفع بشه خیلی خوبه صحبت باهاشون

خدایا شکرت🩷
ببین مشکل شما نیستی که بخوای از کل زندگی سیر باشی الان مساله برقرای ارتباط عاطفی با همسرته به نظرم ب ...

نه هیچکس 

ببین گیر افتادم شوهرم اصلا عاشقم نیست در حدی بگم همین الان پاشم برم مطمئنم براش فرق نداره

عاشقش کن، گهی زین به پشت وگهی پشت به زین

یک مدت شما به خواسته هاش توجه کن، بعدا اون مطیع میشه .

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.