2777
2789
عنوان

از دیوار کلی کتاب قصه خریدم حالا که رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 31 پست

کتاب های انتشارات نردبان برای بچه ها مناسبه

اونا رو بگیر

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

چرا براش کتاب نو نخریدی ؟؟؟والا فکر نکنم برای بچه ۱ ساله کتاب های ۳۰ سال پیش جذاب باشه!!

بچه که سواد نداره ، خودشم نمیخواد بخونه یک‌سال و نیم بیشتر نداره ، چه فرقی می‌کنه نو باشه یا کهنه ،بعدم مگه قصه های زمان ما چه ایرادی داشت خیلی هم خوب بود فقط خواستی یه چیزی بگی هاااا؟؟

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتاب قصه های الان بعضی هاشون حتی بی ادبن 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
قدیمی ک بهتره قدیم حتی برنامه کودکاشم بهترهچین این جدیدا ک..شعرن

دقیقا.  پسرم هست سالشه همش میگه کارتونا زمان بچگی خودت رو برام بزار ، اونا رو بیشتر دوست داره ، 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
عکس و اینا دارن و بچگونن ولی محتوا میترسم قدیمی باشهنو الان دونه ای سی تومنه

بجای صد تا قدیمی

چند تا خوبشو نو میخریدی ، من برای بچم از انتشارات نردبان گرفتم ۲_۳ تا

حالا که خریدی 

ببین اگه محتواش خوبه براش بخون

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

از کجا بگیرمشون

من اینترنتی سفارش میدم عزیزم 

سرچ کنی پیج اینستاش برات میاد.

کتابم مگه قدیمی جدید داره متنه دیگه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من اینترنتی سفارش میدم عزیزم سرچ کنی پیج اینستاش برات میاد.

ممنون عزیزم ک معرفی کردی

شوهرم گفت هر ارزونی بی دلیل نیستا ولی من سادم حرف خانمه رو باور کردم

حالام راهش دوره و به شوهرم بگم پشیمون شدم بدتر میشه،میگه کارات همیشه همینطوره و حرف کسی گوش نمیکنی

خوباشو جدا میکنم براش میخونم

از حالام فقط نو میخرم

دقیقا. پسرم هست سالشه همش میگه کارتونا زمان بچگی خودت رو برام بزار ، اونا رو بیشتر دوست داره ،

اره واقعا 

خونه مادربزرگه 

پسر شجاع 

سندباد 

علی بابا و ....

خیلییییی قشنگ بود همه چیز

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ممنون عزیزم ک معرفی کردیشوهرم گفت هر ارزونی بی دلیل نیستا ولی من سادم حرف خانمه رو باور کردمحالام را ...

قربونت عزیزم

آره قبلش تحقیق کن

به پیج های مختلف سر بزن 

منم چون نوزاد دارم و و تنها هستم بیرون خونه خیلی سخته برم

خیلی از خریدای دخترمو از اینستا سفارش میدم

اول پیج هاشونو چک کن یه تایمی اونا رو فالو داشته باش 

اگر دیدی معتبره خرید کن.

کتاب های الان خیلی خوش آب و رنگ و متحرک درست میکنند برای بچه ها مخصوصا زیر یک سال خیلی کتاب هاشون جذابه

موفق باشید