2777
2789
عنوان

از دیوار کلی کتاب قصه خریدم حالا که رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 31 پست
ممنون عزیزم ک معرفی کردیشوهرم گفت هر ارزونی بی دلیل نیستا ولی من سادم حرف خانمه رو باور کردمحالام را ...

قربونت عزیزم

آره قبلش تحقیق کن

به پیج های مختلف سر بزن 

منم چون نوزاد دارم و و تنها هستم بیرون خونه خیلی سخته برم

خیلی از خریدای دخترمو از اینستا سفارش میدم

اول پیج هاشونو چک کن یه تایمی اونا رو فالو داشته باش 

اگر دیدی معتبره خرید کن.

کتاب های الان خیلی خوش آب و رنگ و متحرک درست میکنند برای بچه ها مخصوصا زیر یک سال خیلی کتاب هاشون جذابه

موفق باشید

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

واا مگه داستان عوض میشه؟؟ اتفاقا اونموقع ها به بچه هاو نویسنده ها بیشور توجه میشده و محتوا برای بچه ها خیلیی آموزنده و قشنگ تر بوده

مگ کتاب داشتم ریز به ریزش نکات اموزشی بود (احترام به پدرو مادر ،نظافت ، بهداشت فردی و کلی چیزای دیگه ک الان تو کتاب قصه های جدید کم پیدا میشه معمولا ی داستان  که سروته نداره فقط نقاشیاش قشنگه ک خب کتاب برا یاد گرفتنه 

✨️🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.