2777
2789

سلام

کلی کتاب قصه دست دوم گرفتم دونه ای سه و پونصد

به خانمه گفتم کتاب قصه ها چطورن،گفت که پسرم ابتدایی بوده و شش ساله سالی دوازده کتاب میبرده برا کتاب خونه کلاسش و حالا پس اورده

و خیلی تمیزن و این حرفا

حالا ک رسیدن میبینم همشون تاریخشون مال دهه شصت و هفتاد و هشتاده

یعنی اکثرا مال سی سال پیشن

بچم یک سال ونیمشه

یعنی بخونم اینارو؟یه جوری نیست کتاب قصه سی سال پیش؟یعنی با کتابای الان مقایسه کنی چیز بهتری از سی سال پیشا میشه یاد گرفت یا کتاب قصه های الان؟

حدودن صدتا خریدم

میترسم شاید درست نباشه کتابای سی سال پیشو براش بخونم

شاید نتیجه خوبی نداشته باشه

خانمه گفت همشون مال شش سال پیش تا حالا هستن

ولی دروغ گفته همشون مال سی سال و بیست سالن

چرا براش کتاب نو نخریدی ؟؟؟

والا فکر نکنم برای بچه ۱ ساله کتاب های ۳۰ سال پیش جذاب باشه!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کتال داستانای بچگی خودمو بیشتر میپسندم تا کتاب داستانایی که الان برای بچم میخرم اونا انگار پر مفهوم تر بودن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خوباشو انتخاب کنی اتفاقا اثر خوبم میذاره

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^