2777
2789
عنوان

صیغه کسایی ک راجبش میدونن لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 54 پست
مطمئنی اون زنه از زندگیش میره بیرون؟ترس از فاش شدن ابن خیانت نداره برادر گرامی تون؟

منم ترسم همینه بقران🥺😭 اگ ترس از فاش شدن داشت همچین غلطی نمیکرد دردم اینه نامزدش بفهمه میخواد چیکار کنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

دنیا گرده و زمین میچرخه 

اسی عزیزم اگر کمکش کنی که از این کاری که کرده نجات پیدا کنه , ممکنه در آینده شوهر خودتم این کارو بکنه و خواهرش کمکش کنه تا تو نفهمی 

شاید این فرصتی بوده برای زنداداشت تا داداشتو بشناسه 

حواست باشه داری به ی دختر دیگه ظلم میکنی

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما به نامزدش بگین اگر نگید دارید خیانت میکنید به اون دختر بدبخت داداشت چه آدم کثیفیه

نامزدش رفیق صمیمی منه🥺 میخوام این قائله تموم بشه صددرصد بهش میگم نمیتونم ب رفیقم خیانت کنم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بگه بقیه مدت رو بخشیدم و مهر رو بده تموم میشهصیغه تموم میشه اما تضمینی نیست مزاحمت اون خانم تموم بشه ...

همه ترسم همینه اون خانم کاری ک نباید بکنه رو بره انجام بده😭💔 

صیغه وقتی مرد قلبا نخواد و بگه بخشیدم بقیه زمان صیغه رو باطله تا جایی که میدونمبا ی سرچ ساده هم میشه ...

منم همینو موندم احتمالا زنه کلی دروغ دستش داده اینم اولین بارشه هیچی نمیدونه اطلاعاتش صفره

عزیزم اطلاع دقیقی ندارم بنابراین نمیتونم راهنماییت کنم05132020 شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم مط ...

مرسییی گلم حتما زنگ میزنم 

الهییییییییی امین مخصوصا داداش کم عقل منو

نه خیر صیغه هر وقت بخوای می‌تونه مرد باطل کنه

خدا خیرت بده🥺 خداکنه بدون سر صدا حل بشه

همه ترسم همینه اون خانم کاری ک نباید بکنه رو بره انجام بده😭💔

ماه پشت ابر نمیمونه

شاید الان نفهمه بعد عروسیشون خبردار بشه یه عمر زندگیشون جهنم بشه

برادرت باید مثل مرد به نامزدش بگه چه غلطی کرده و تصمیم رو بذاره به عهده اون

خودت رو بذار جای اون دختر، چنین شوهری میخوای؟

هرچی برای خودت میپسندی برای دختر مردم هم بپسند. دو فردای دیگه سر خودت یا عزیزانت میاد

ب نامزدش بگید قبلا زن صیغه داشته

این قضیه ختم بشه خودم ب نامزدش میگم حقشه ک بدونه

من به نامزدش میگم 😎

🥺این قضیه تموم شه باهم میریم میگیم

دنیا گرده و زمین میچرخه اسی عزیزم اگر کمکش کنی که از این کاری که کرده نجات پیدا کنه , ممکنه در آینده ...

😭😭😭😭😭 خدا بگم چیکارش کنه 

من میخوام بعد تموم شدن این قائله ب نامزدش بگم حق داره بدونه و حق داره تصمیم بگیره باهاش بمونه یا تموم کنه

خدا خیرت بده🥺 خداکنه بدون سر صدا حل بشه

باطل میشه اما اون خانم دردسر نشه براتون شرطه به نظرم اگه آدم خطرناکیه به نامزد برادرتون بگین که مال قبل بوده و اینا بعدشم برادرت یه دکتر بره اون نامزد بدبخت از همه جا بیخبر گناه نکرده فردا هزارتا بیماری بگیره

عزیزم من درس فقه خوندم بذل مدت باقی مونده کنه و مهرشو تماما پرداخت کنه همین

مرسی خدا خیرررت بده فداتشم مهریه اش میده فقط این قضیه زودتر تموم شه

ماه پشت ابر نمیمونهشاید الان نفهمه بعد عروسیشون خبردار بشه یه عمر زندگیشون جهنم بشهبرادرت باید مثل م ...

داداشمم نخواد بگه من میگم ب نامزدش حقشه بدونه با کی میخواد برع زیر ی سقف خبر دار بشه تصمیم با خودشه میخواد با داداشم بمونه یان جدا شه