2777
2789
عنوان

پیرزن فوووضول

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بره گمشه.چون واقعا منو زده میکنه از اومدن ب مسجد.نمازشم بخوره تو سرش.چون بجا عبادت شش دونگ حواسش ب م ...

شما دیرتر برو 

بذار اون بشینه بعد برو صف دیگه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
همین کارارو میکنن جوان ها از مسجد زده میشن

من ۹سالم بودم همش نماز میرفتم مسجد یه بار قبل از نماز یه خانمی آمد کنارم نشست گفت قبل وضو نیت میکنی؟؟ منم گفتم نه جلوی همه دعوام کرد مامانش هیچی یاد نداده فقط بلدن بفرستن مسجد خیلی خجالت کشیدم از مسجد آمدم بیرون تا الان که ۳۶ سالمه پا توی مسجد نزاشتم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

خصلت پیریه ندیدی مادرامون پیر میشن بیشتر گیر میدن 

emtehanejabr.blogfa.com            ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی

من ۹سالم بودم همش نماز میرفتم مسجد یه بار قبل از نماز یه خانمی آمد کنارم نشست گفت قبل وضو نیت میکنی؟ ...

انقد تو زندگیم مشکل دارم ک گیر دادن ابن پیرزن مثه ترقه تو انبار باروت میمونه امشب که بهش گفتم ولمون کن تروخدا خدا ازم قبول میکنه کم گیر بده خودش یکم جمع کرد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون