2777
2789
عنوان

همه اولش که نو عروسی دوستت دارن بعد عادی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تا وقتی عقد بودیم و بیکار بودم و وقتم آزاد زیاد میرفتم خونه مادرشوهر ، خوب بود. 

البته ارزش آنچنانی هم که بگی نمیزاشت ها. مثلاً من غذای درستی نمی پخت. منم حساس بودم. 

بعد عروسی که دیگه باید خونه داری و شوهرداری میکردم دو روز یه بار میرفتم خونه مادرشوهر. با قهر برام در باز میکرد که پس کجایی چرا نمیای !!! باید توضیح میدادم دو روز چیکار میکردمو‌

دیگه زیادی رفت رو اعصابم . کم کم اون قدر کم رفتم که شد دو هفته یکبار.!! 

الآنم اومدم غربت به کل راحت شدم..

بعضیا نمیشه بهشون زیاد رو داد. 

اون جان گفتن و محبتشم بمونه برا خودش ، مزاحم نشه و پرتوقع، محبت الکیشون پیش کش

منم به همین جمله رسیدمخودمو عشقهبقیه کی باشن

والا اینطوری خیلی بیشتر هم خوش میگذره 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
یا خدا بازم خوبه شوهرت شناختشون و قهره شوهر من خیلی طرف خانواده ش هست و بهش حق میدم خب بلاخره مادرشه ...

5 سال زجر کشیدم خون دل خوردم خیلی وابسته بود خیلی مامانش به من زنگ میزد کلی بارم میکرد ولی وقتی با شوهرم میرفتیم انقدر منو تحویل میگرفت شوهرم حرفای منو باور نمیکرد میگفت تو خیلی بی چشم و رویی همه مشکل مامانش این بود که من چادر سر نمیکنم در حالی که همیشه حجابم کامل بود دیگه یواش یواش منم زرنگ شدم تا میزد صداشو ضیط میکردم بعد دیگه شوهرم بهش گفت که چرا به زنم توهین میکنی شروع کرد به توهین به شوهرم خیلی اذیتمون کرد نمیذاشت خونه رو عوض کنیم میگفت من شما 2 تا رو به طلاق میکشونم نمیذارم زندگی کنین

۶ سال عروسشونم هنوز همونطور مثل اول هستیماز اول خیلی قاطی نشدم احترام گذاشتم احترام دیدم رفت و امد ب ...

من برعکس شما بودم دائم پیششون بودم

تازه عقد کرده بودم چمیدونستم

بعد هم خودشون زیاد مایل بودن باهم باشیم...

الان یذره فاصله گرفتم تا احترام حفظ بشه

۶ سال عروسشونم هنوز همونطور مثل اول هستیماز اول خیلی قاطی نشدم احترام گذاشتم احترام دیدم رفت و امد ب ...

بعضیا انقدر اذیت میکنن عروس نره یا زنگ نزنه . به خدا همه نرمال نیستن

5 سال زجر کشیدم خون دل خوردم خیلی وابسته بود خیلی مامانش به من زنگ میزد کلی بارم میکرد ولی وقتی با ش ...

وای با تمام وجودم درکت کردم چقدر موذی هستن اینجور آدما واقعا خدا بهش کمک کنه خدایا شه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
5 سال زجر کشیدم خون دل خوردم خیلی وابسته بود خیلی مامانش به من زنگ میزد کلی بارم میکرد ولی وقتی با ش ...

هدایت شه*

اینکه قطعا هست بعضیا واقعا نرمال نیستن اما رفتار هم خیلی تاثیر داره ک تو اجازه چه رفتاری رو بهشون می ...

چجور اجازه ندیم

واقعا اون لحظه آدم هنگ میشه

چون اینقدر باهم خوبیم این حرف و رفتارا باورم نمیشد