2777
2789
عنوان

وقتی دلتون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 63 پست
دیگه باید کنار بیایی فک نکنم تغییر بشه چیزی

هی 🥺🥺🥺 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خدا که به همه گوش میدهیقینا ما به حرف خدا گوش ندادیم و گفتار شدیم

بخدا بد نکردم چرا اینطوری باید بشه؟  خدا خودش شاهده که خیر خواستم و بد دیدم 

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
عزیزم خدا که به همه گوش میدهیقینا ما به حرف خدا گوش ندادیم و گفتار شدیم

بچه هم بودم بدبخت بودم ایا اون موقع تو اون دوران مظلوم بودم چطور به حرف خدا گوش میدادم .اونای که گوش نمیدن با چشم میبینم خوشبخت تر هستن 

گفتم عزیزم خدا دلتو اروم کنه با چشمای اشکی خوندم برام دعاکن حالم خیلی بده از خدا میترسم ک زندگیمو تم ...

چشم حتما، زیاد استغفار  بگید واقعا اینم تاثیر داره

امروز متعلق به رسول الله هست به نیتتون صلوات میفرستم

ان شاءالله بحق آقا، خداوند دلتون رو از نور خودش پر کنه و به آرامش برسید🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
الهی عزیزم چرا؟ همون مثل نماز صبح هس غصه نخور دنیا میگذره درست میشه زندگیت

دعاکن برام 🥺 خیلی بد شرایطم دارم دق میکنم نه نایی مونده گریه کنم و نه چشمی انقدر زار زدم گلوم گرفته 

شوهرم و خانوادش بدن من اومدم خونه بابام خانواده خودمم نمیخوانم 😔

چشم حتما، زیاد استغفار بگید واقعا اینم تاثیر دارهامروز متعلق به رسول الله هست به نیتتون صلوات میفرس ...

الهی خیر ببینی خدا سلامتی و دل شاد بهت بده 

بچه هم بودم بدبخت بودم ایا اون موقع تو اون دوران مظلوم بودم چطور به حرف خدا گوش میدادم .اونای که گوش ...

منم همینطور بودم از بچگی بدبخت و ورغم 🥺

من خیلی دعا خوندم قرآن خوندم پس چرا مشکلم حل نشد.چرا فرق میزاره بین بندهاش

منو که خدا نمیخواد اصلا 😔

من خیلی دعا خوندم قرآن خوندم پس چرا مشکلم حل نشد.چرا فرق میزاره بین بندهاش

استغفرالله خدا که عادل هست 

ولی شاید گناهی کردیم که در رحمت بسته شده

شما مقید شو بعد از نمازهات 70 مرتبه استغفار بگو

مطمئن باش درست میشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
منم نمیخواد

فک کنم ی بعضی ها رو افریده تا بی مهری کنه 😔🥺 مثل من و تو