روزی بچه رو خدا میده شما چطور قاطعانه میگید صد درصد شرایطش بدتر میشه؟؟؟ یعنی روی حکم خدا هم دستور صا ...
این در حد حرفه خودمون قبل از بچه دوم درامدمون بیشتر بود در حالیه به واسطه بچه خرجمون بیشتر شد
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا برعکسش ک شما طرفشوگرفتی رو هم بگو شاید شرایط بدتر شد اونوقت چی میگی خداب ادم عقل داده باتوجه ب ...
پس این وسط ایمان و توکل چی میشه گلم؟؟
باور کن برکت مهمه تو زندگی نه رقم درآمد ماهانه من کسیو میشناسم همسرش درآمدش بالاست همیشه می ناله اما دیدم کسایی که باحقوق 12میلیون چنان برکتی دارن که حتا پول قرض میدن
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
اره همه به ما خم همینو گفتن اما الان میبینم روزی شو باباش باید بده و گرنه اون باباش بمیره کسی نیست ت ...
توی برنامه زندگی پس از زندگی به آقاعه گفته بودن تو به خاطر زن و بچه ت درآمدت بالا میرفته و اون روزی زن و بچه ت بوده که ما دست تو میدادیم پس نباید مغرور میشدی در اصل زن و بچه ت باعث روزی و درآمد تو میشدن
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اره همه به ما خم همینو گفتن اما الان میبینم روزی شو باباش باید بده و گرنه اون باباش بمیره کسی نیست ت ...
حرفت درسته عزیزم منظورم اینه توکل کنیم و به حمایت خداوند هراقدامی کنیم وگرنه اگر ایشون میگفت ماهانه صدمیلیون درامد دارم بیارم یانه میگفتن بیار پس یعنی توکل به خدا وجود نداره دل به بنده خدا و درآمدش بستیم 😊😊
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
خدایی که روزیی ۳ نفر رو تا الان داده نمیتونه روزیی ۴ نفر رو بده؟؟؟
عزیزم بچه های این دهه روزیشون فقط خورد و خوراک نیست هزار جور توقع و بدبختی دارن من حتی اگه خودمم نخوام بچه ام با شرایط و امکانات الان بزرگ بشه ولی وقتی میره مدرسه بقیه بچهها رو میبینه خواه ناخواه توقعش از من مادر زیاد میشه اونوقت من چطور با این شرایط از پس توقعات چندتا بچه بر بیام
یه سوال بچه ها به نظر شما با این شرایط دنیا تا چند وقت دیگه ت ایران هم قراره جنگی جیری بشه ؟با امدن ترامپ و وصع روسیه؟نمیدونم چرا همش نگران بچه هام هستم جنگ بشه چیکار کنیم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍