جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این در حد حرفه خودمون قبل از بچه دوم درامدمون بیشتر بود در حالیه به واسطه بچه خرجمون بیشتر شد
برای من درحد واقعیته بچه اولم زندگیمون عالی بود تاشوهرم به واسطه ی یه مشکل ورشکسته شد رسیدیم زیر صفر توهمون شرایط من باردار شدم و هنوز پسرم روباردار بودم که شوهرم استارت یه کاریو زد که الحمدالله الان تو شهرمون برند شدیم و وضعمون از اون سالها بهتر
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
توروخدا این حرف های شعاری رو نزنید با ۱۲ میلیون آدم خوشبخت زندگی میکنه؟خوشبختی یعنی بتونی بچتو تفریح ...
شما باور نکن عزیزم ولی بله من دیدم😊نمیتونم براتون بازش کنم چون درکی ازش ندارید 🌹
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
طرف ۱۲ حقوقشه ۴ تومن کرایه میده ۴ تومن قسط خوب از کجا بیاره زندگیشو بچرخونه
متوجه منظورتون هستم کاش متوجه حرف منم میشدین
خوب الان جامعه همینه اگه درامد داشتی زندگی مینتونی بکنی و گرنه دیگه اون اسمش ززندگی نیست حقارتهتو پو ...
عزیز دلم متوجه هستم چی میگی منم میگم هستن کسایی که درآمد بالا دارن ولی بازم میلنگن چون برکت نیست
شرایط اقتصادی رو درک میکنم خودمم تو برهه ای اززندگیم کشیدم ولی فهمیدم پشتش فقط خداست
برکت اززندگیامون رفته تورم جای خودش ایمان وتوکل رفته بیشتر حرف بزنم سوءتفاهم میشه و دعوا🌹🌹