2777
2789

تک فرزندی اصلا بدرد نمیخوره 

آدم بچه نیاره بهتر از اینه یک بچه بیاره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چرت و پرت بودنش که کاملن مشخصههدف امثال شما هم که فقط ریختید تو نی نی سایت واضح و مشخص تر

حقیقت گفت ، شما با آرامش بیشتری میتونی قبول نکنی .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زدی ضربتی ضربتی نوش کن

خدا کمکت کنه با خودت ب صلح برسی 

من ضربه زدم به شما؟عجب

خدا کمکش کنه 

من دومی رو اوردم ب همه پیشنهاد میکنم نیارین ظلمه ب زن

چرا؟

به حرف بچه و برای تنها نبودن اون نیار . اگه خودت واقعا دلت میخواد و کشش بزرگ کردنش رو داری بیار 

بچه دوم خیلی سخته . خیلی اعصاب میخواد . تا شما بیارینش هم بچه اولتون ۹ سال لااقل باهاش اختلاف سنی داره و فقط همدیگه رو اذیت میکنن . اصلا اینکه فکر کنن همبازی میشن و دوست میشن و اینا رو روش حساب نکنین . 

ماهم تک فرزنده بچمون 

۶ سالشه منم ۲۳ سالمه . نمی دونم حالا باید دید چی میشه تا پنج شش سال دیگه 

منم دلم نمیخواد بچه تنها باشه ولی میترسمم بینشون تبعیض قائل بشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

به حرف بچه و برای تنها نبودن اون نیار . اگه خودت واقعا دلت میخواد و کشش بزرگ کردنش رو داری بیار بچه ...

جدی هم بازی نمیشن؟ بچه ما همین الان ۶ سالشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

جدی هم بازی نمیشن؟ بچه ما همین الان ۶ سالشه

من دو سه مورد دیدم که اختلاف سنشون زیاد بود اصلا روابطشون خوب نبود . کوچیکتره هی دنبال توجه بزرگتره بود و بزرگتره همش عصبی میشد از اینکه یه یچه خیلی کوچیک هی بهش میچسبه . 

هنوزم که الان میبینم بزرگتره دانشجو هست بینشون هیچ رابطه قشنگی نیست . 

من دو سه مورد دیدم که اختلاف سنشون زیاد بود اصلا روابطشون خوب نبود . کوچیکتره هی دنبال توجه بزرگتره ...

خیلی بده اگه اینجوری باشه

اولی هم پسره🫠🫠

خیلی بده اگه اینجوری باشهاولی هم پسره🫠🫠

خب یه وقتی مادر خودش میخواد . اون حسابش جداست . سختیش رو میپذیره و همه سعیش رو میکنه که بین بچه ها رابطه خوب ایجاد کنه 

یه وقتی میخواد واسه دل بچه بزرگه بچه بیاره . من اینایی که دیدم بزرگه خیلی با کوچیکه بهش خوش نمیگذره . هرچند معمولا بچه های کوچیکتر خیلی عاشق بچه بزرگه میشن و خوشحالن از داشتنش 😄😄

من فقط میدونم بی کسی خیییییلی بده. اینجا اغلب دهه شصت و هفتادیا بی کسی نکشیدن        این خودخواهیه ک بفکر غربت و تنهایی اون بچه نباشید    پدر و مادرا عمرشون بلند و با برکت ولی برای یک نسل عقبتر هستن و باید برای آینده بچه بفکر ی یار باشن  

عزیزم عقلت و دست بچه نده ، بچه صلاحیت تصمیم گیری نداره که ، همین بچه اگه پسفردا پول تو جیبش کم بشه میگه ( شما که پول نداشتید چرا بچه آوردید ) 

اگه دنبال سرگرمیه و حوصلش سر می‌ره براش حیوون خونگی مثل پرنده ای چیزی بگیر

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
حتما حتما حتما بچه دار شو به حرف هیچکس گوش نکن باور کن اونقدرام هزینه اذیت کننده نیست اگر از تجمل و ...

👍🥰

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀