2777
2789
آخه رفته بودیم مهمونیبچم شیرجه میزد تو بغل مامان بزرگشاز بغل اون بغل من نمیومداگرم کاری داشتم و از ب ...

آخه شناخت بچه از مادرش به صدای مادر

بوی مادر

صورت مادر بستگی داره

شما هرمدل مویی داشته باشی بچه شمارو میشناسه 

بعضی وقتا پیش میاد بچه اینجوری کنه

من خودم نوزاد بودم یه روز کامل بی دلیل گریه میکردم تا بردنم خونه مامان بزرگم مامان بزرگم بغلم کرد آروم شدم. مامانم هنوز که هنوزه بعد ۲۰ سال اینو برام تعریف میکنه میگه خیلی ازت ناراحت شدم😂😂😂

God؛

شاید اون لحظه تو اون مهمونی بغل مامان بزرگش احساس آرامش و امنیت کرده ،گاهی پیش میاد بچه تو بغل یکی ...

من حس میکنم من و دوستم نداره😔

آخه اصلا شبیه بچه های دیگه که دائم میچسین به ماماناشون نیست

تا میریم مهمونی من و یادش میره

اصلا نمیگه مامان دارم

خیلی دلم گرفته😔😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه شناخت بچه از مادرش به صدای مادربوی مادرصورت مادر بستگی دارهشما هرمدل مویی داشته باشی بچه شمارو م ...

منم خیییییلی ناراحتم😔اندازه ی یه دنیاااا بغض دارم

بچه های دیگه رو میبینم همش چسب ماماناشونن

اونوقت این بچه ی من تا میریم مهمونی من و یادش میره

اصلاااا بهم محل نمیده..دوس دارم بزارمش و برم

واقعا حس میکنم بچم اصلااا من و دوست نداره

من حس میکنم من و دوستم نداره😔آخه اصلا شبیه بچه های دیگه که دائم میچسین به ماماناشون نیستتا میریم مه ...

نه عزیزم فکر میکنی زیاد حساس نباش،تو خونه بیشتر باهاش بازی کن وقت بذار براش به روش بخند کمتر دعواش کن،بچه دوست من بغل هیچ کس نمیره ولی من اولین بار دیدمش شیرجه زد بغل من دیگه بغل مامانش نمی‌رفت تعجب  کرده بود مامانش ،سخت نگیر  بهتر تو مهمونی بیشتر لذت ببر بذار  پچسبه به مامان بزرگش غریبه نیست ک ولی گاهی هم حواست باشه 

منم خیییییلی ناراحتم😔اندازه ی یه دنیاااا بغض دارمبچه های دیگه رو میبینم همش چسب ماماناشونناونوقت ای ...

عزیزممممم

هنوز خیلی کوچولوعهههه 

وابستگی به مادر تازه توی سال اول شروع میکنه به شکل گیری 

بهش زمان بده😂

God؛

چی بگم والا🚶‍♀️به بقیه هم میگم میگن صبر کن بزرگتر شه دیگه ولت نمیکنهمیترسم بزرگم بشه همینطوری بمونه ...

اصلا برات مهم نباشه تو وظیفه مادریتو انجام بده 

بچه من اینقدر بهم میچسب میرفتم مهمونی ولم میکرد اینقدر خوشحال میشدم غذاشم بابا بزرگش میداد کیف کن بابا

اصلا برات مهم نباشه تو وظیفه مادریتو انجام بده بچه من اینقدر بهم میچسب میرفتم مهمونی ولم میکرد اینقد ...

آخه حس میکنم دوسم نداره

این همه عذاب بکشی زحمت بکشی این همه عشق بدی به بچه ات..آخرشم فامیل و بیشتر دوست داشته باشه..زور داره بخدا

الان بچه ی شما بزرگ شده شما رو بیشتر دوس داره یا بابابزرگ و مامان بزرگش و؟؟؟

آخه حس میکنم دوسم ندارهاین همه عذاب بکشی زحمت بکشی این همه عشق بدی به بچه ات..آخرشم فامیل و بیشتر دو ...

باباشو ولی اصلا برام مهم نیست اینقدر نوزاد داریش برام سخت گذشت که اصلا حس خوبی دارم دور و برم نیست ۶ سالشه پیش دبستانی میرع وقتی میره مدرسع اینقذر خوشحال میشم از تنهایم چن وقت تعطیل بود حالم گرفته بود الانم دیگه با باباش میخوابه منم تنها والا خیلی راحتم

باباشو ولی اصلا برام مهم نیست اینقدر نوزاد داریش برام سخت گذشت که اصلا حس خوبی دارم دور و برم نیست ۶ ...

خب بچه ی منم دختره و باباییه

من مشکلی ندارم باباش و بیشتر دوست داشته باشه

ولی اینکه بقیه رو بیشتر دوست داشته باشه تو کتم نمیره

شما چقدر عجیب غریبی😂