تایپیک کاملا جدیه خیلی ناراحت و سردرگمم 🫤
تو تایپیک های قبلیمم هست که با نهایت اعتمادی که داشتم به همسرم اولین بار سال ۱۴۰۰ بود که فهمیدم همسرم سرو گوشش میجنبه😔😔 اخریشم دیروز صبح بود که کل روز و شب یلدام به گند کشیده شد😔 از اون موقع هر دوسه ماه با کسای مختلفی در ارتباطه از طریق تلگ رام ..... هربار که مچشو گرفتم بعضی وقتا زود بعضی وقتام دیرتر به روش آوردم و اونم کلی ابراز ندامت و پشیمونی کرده و با خرید طلا و سفرهای لوکس تلاش کرده از دلم در بیاره.... منم بعضی وقتا گفتم اوکی و بخشیدم بعضی وقتام به دعواهای طولانی و حتی کتک کاری رسوندیم رابطه رو 😔 این وسط یه دختر ۶ ساله داریم و به شدت هوشیار و اسیب پذیره....😔😔 نمیتونم از همسرم جداشم چون من خانه دارم و اون بعد از کلی که تکیه گاه و بال و پرش بودم الان دو سه سالیه که به نون و نوایی رسیده و حقیقتا نمیخوام این زندگی رو دو دستی تحویل زنهایی بدم که تو تلگ رام و چت های دوست یابی فکر میکنن شوهر براشون پیدا میشه🫤 چیکار کنم یکی راهی جلو پام بذاره مشاوره هم پارسال تلاش کردیم رفتیم کلی هزینه کردیم ماجرا رو به مشاوره میگفتم میگفت اینارو ولکن خب حالا تو امشب لباس قشنگ بپوش و خودتو برای شوهرت اماده کن و ....🫤 لامصب حتی درکی از اینکه ادم چقدر توی این شرایط سخت میتونه وارد رابطه جن.سی بشه نداشت🫤 با صددفعه رابطه داشتنم نمیشه یه مرد الوده رو درست کرد 😔از هرچی مشاوره زده شدم