2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکارم🫤 شوهر شماهم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 71 پست
گوشیش چک کن همیشه زنگ بزن تندتندبزاش

اصلا فایده نداره عملا بخوام بگم از اوایل تابستون درست و حسابی نرفته بیرون از خونه و تو خونه بوده بیخ گوش خودم اکثرا باهم رفتیم بیرون البته بوده وقتاییم که تنها رفته و دتبال چک و .... کارهارو میده دست راننده اشو اون تاحد ممکن انجام میده.... جاییم میره میگم عکس بده میده و اصلا مو لای درز کارش نمیره ولی هربار از تو گوشیش دست خالی نمیام اینور😭😭 از همه اشم عکس و فیلم دارم از ۱۴۰۰ به اینور☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاش کردم پس انداز کنم خونه قسطی خیلی خیلی کوچیک پیش خرید کردمو دارم قسط هاشو دزدکی پرداخت میکنم یکم ...

وقتی قصد جدایی نداری  پس بیخیالی بزن  بزار این قدر کار بدش رو تکرار کنه که سرش به سنگ بخوره  تو هم تا میتونی خرج بنداز دستش 

تلاش کردم پس انداز کنم خونه قسطی خیلی خیلی کوچیک پیش خرید کردمو دارم قسط هاشو دزدکی پرداخت میکنم یکم ...

تنها کار درستی که کردی همین بوده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

دیگه زمونه  فرق کرده .

شوهرا اکثرا خیانت میکنن.‌

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
هرچیه با اخلاق و خوشی با شوهرت صحبت کن قانعش کن تو و دخترتون ناراحت میشه از اینکارازندگیتو نزار بپاش ...

فکر میکنی نکردم؟ نگفتم؟ عین این ۳ سال و هرراهی بگی رفتم هم با دوستی هم بادعوا، همه کار کردم ولی نهایت با پررویی میگه سرگرمیه تو خیلی حساس میشی، حتی گفتمم که تو اینکارو بکنی منم میکنم منم دلم سرگرمی میخواد ولی جدی نمیگیرتم میدونه اینکارو نمیکنم واقعا هم از روی بچه ام و خانواده ای که توش بزرگ شدم خجالت میکشم 😔

توی تایپک ازشماهم پرسیدم چون دیگه دارم به این باور میرسم همه مردها اهل خیانت هستن میخوام بدونم شماهم ...

اینکه همه ی مردها میگین خیانتکارن ، طظرز فکر شماست ، من اگه شوهرم بین صدتا زن باشه بهش اطمینان خاطر دارم ، بعدشم چرا فکر میکنید با طلاق نگرفتن دارین به بچتون لطف میکنید ؟ اتفاقا اگه بچه مهمه باید طلاق بگیرید ، خیانت هیچ توجیهی نداره