2777
2789
عنوان

شماهم به مادرشوهرتون پول ماهیانه می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 128 پست
وقتی نمی دونه به زنش خرجی بده نه حق نداره!

خب تو اول تاپیکت گفتی درست و غلط رو نمیدونی،بچه ها هرچی میگن هم حرف خودتو میزنی،پس چرا تاپیک زدی نظر میپرسی؟

بنظر من همسرت پونصد بده،بقیه یه تومن بدن،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادری تمام جوانی و زندگیش را گذاشته دست تنها پسر بزرگ کرده که این روزها پناهی داشته باشه کمی از این جمله های قلمبه سلمبه فاصله بگیریم نباید با نداری بچه می اورد باید از جوونی به فکر می بود و .....

مهربون تر فکر کنیم الان مریض و بدون درآمد هست پس رحم و مروت کجا رفته؟

شرایط اسی برای زندگی خودش هم سخته اونقدر که اون یه تومن کم و زیاد نمی کنه شما باید خودت فکر درآمد باشی شاید این اتفاق یک تلنگر باشه

اسی جان ولی کلا خودتم یه کاری برو که بیمه داشته باشی از مادرشوهرت عبرت بگیر اینو جدی میگما الان منم دوتا بچه دارم دارم میرم دنبال کار که بیمه هم داشته باشم واقعا تو اون روزگار بودن تو پیری خیلی سخته

اسی اینجا کاری میکنن و جوری راهنماییت میکنن مادر شوهرتو کلا دور بندازی و از شوهرتم طلاق بگیری کامنتا ...

من ماهی پونصد رو موافقم بیشتر نه

چون تو کار خودمون موندیم..

مادر شوهر من کمیته ای هست قبض آب وگاز وبرق نمیده کمیته هم انصافا خیلی کمک حالشون هست

الحمدالله ، انشاالله خدا هیچ کس و محتاج غیر خودش نکنه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

منم الان جونم ،هر چی کار می کنم میریزم پای بچه هام شوهرم که درآمد زیادی نداره خیلی نگران آینده ام هس ...

اگه می تونی از الان برو خودت بیمه زنان خانه دار کن ماهی ۵۰۰ می دی بعد چند سال که بازنشسته شدی بهت حقوق ماهیانه می دن حداقل بابت آینده خیالت راحت هست

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اسی جان ولی کلا خودتم یه کاری برو که بیمه داشته باشی از مادرشوهرت عبرت بگیر اینو جدی میگما الان منم ...

وقتی شرایط کار نداری چیکار میتونی بکنی؟؟ البته من نصف مغازه به ناممه اون میتونه پشتوانه پیریم بشه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یعنی حتی اون پولدارش تو پیری بچه هاش کمک نمیکنن؟؟؟؟واقعا حرفتون درست نیس

کلا من هرچی عروس دیدم اینطوری بوده اگه شوهره خودش پولدار بوده میگه به ما چه اخایی خودش زحمت کشیده پول داره به خانواده گداش چه میخواستن براش فلان کنن بسار کنن که هیچکارم نکردن!! اگه پدر شوهره وضعش خوب باشه میگن واقعا که انگار میخوان تو گور ببرن به ما هیچی نمیدن با اقایی بریم بگردیم بربز بپاش کنیم چشم همه از حسودی بترکه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)