2777
2789
عنوان

شماهم به مادرشوهرتون پول ماهیانه می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 127 پست
من ماهی پونصد رو موافقم بیشتر نهچون تو کار خودمون موندیم..

میدونم که واقعا سخته ولی خب برای اون بنده خدا هم سخته به نظرم همون قدر که توانتون هست کمک کنین بالاخره یه روزی نتیجشو میبینین

عزیزم 2500هیچی نمیشه الان یه نسخه ازداروخونه میگیری 300و400میشه غیربقیه هزینه های درمان

مگه زیر پوشش کمیته هم نیس؟ ی مقداری هم اونجا بش میدن دیگ

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 2500هیچی نمیشه الان یه نسخه ازداروخونه میگیری 300و400میشه غیربقیه هزینه های درمان

بعد هم باید فکر اینو بکنید که مادرشوهر اسی یک نفره و بقول شما با ۲۵۰۰ نمیتونه بگذرونه.

بعد اسی و شوهرش ک دو نفرن چجوری با ۳ تومن درماه بگذرونن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
منم الان جونم ،هر چی کار می کنم میریزم پای بچه هام شوهرم که درآمد زیادی نداره خیلی نگران آینده ام هس ...

بیمه زنان خانه دار هست بپرس میگیری کن.بیمه قالی بافی هم هست.چند تا از اقوام ما رفتن سراغش بلدم نبودن.یه دار کوچیک گرفتن اومدن بازدید کردن فقط گره زدنو یاد گرفتن شاید گاهی بیان بازدید سانت بزنن حتی دو سانت همه بسه فکر کنم.اگر البته اپارتمان نیستید میشه

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

اگه می تونی از الان برو خودت بیمه زنان خانه دار کن ماهی ۵۰۰ می دی بعد چند سال که بازنشسته شدی بهت حق ...

میدونی من خودمو سپردم به خدا ،خواهر شوهرم خودشو بیمه کرده بود  بیمه قالیبافی بعد هر چند وقت یه بار میومدن بازدید مسخره ها،ماهیانه پول میریخت بعد اخیرا مریض شد وقبل بازنشستگی فوت کرد بعد بچه هاش خواستن پیگیری کنن به هیچ کدوم هیچی ندادن گفتن اگه دختر مجرد داشت به اون میدادن ولی دختراش ازدواج کرده بودن یعنی بیچاره با چه سختی ماهیانه پول اون بیمه رو جور میکرد ،اصلا هم به دردش نخورد بیچاره

شما تو عقدی عزیزم بری خونه خودت می بینی اصلا نمیشه کاری کرد با سه چهار تومن ب زور خورد و خوراکت میشه ...

استاترعزیزهمه مامیدونیم نمیشه وسخته امامیگی چکارکنن مادرشونه بایدهزینه شوبدن نمیشه  مادرشون دوربندازن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کلا من هرچی عروس دیدم اینطوری بوده اگه شوهره خودش پولدار بوده میگه به ما چه اخایی خودش زحمت کشیده پو ...

میگم که،زمین گرده میگرده

وقتی نوبت خودشون بشه میگن خدایا چه گناهی ب درگاهت کردیم مگه

اما من میگم شرایط اسی بده اما مادرشوهرش بدتره

قطعا خدا جبران میکنه

راستش من شوهرم وضعش خوبه مادرشوهر پدرشوهرم کشاورزن خودشون درامد دارن در حد خودشون

اما شوهرم باز هم کمک میکنه شاید از پول تو جیبی منم بیشتر میده بهشون اما مخالفتی نکردم تاحالا چون میدونم مادر پدرشن

خوب منم ب خانوادم کمک میکنم در حد توان

از قدیم گفتن انچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند

ببین تو خونه هم میتونی کار کنی.نقاشی روی شیشه سفال بافتنی قلاب بافی.الان یه سری کلاه و کیف مد شدن خیلی هم خریدار داره و قیمتشم ارزون نیست پیج بزن بفروش.تو یوتیوبم اموزش هنه چی هست.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

چرا فکر میکنید با نداری بچه دار شدن افتخارهکار ب مادرشوهر استارتر ندارمولی به طور کلی خانواده های ضع ...

من هم پدرم و هم مادرم توی خانواده های ضعیف و با تعداد  زیاد بزرگ شدن  و همشونم زندگی هاشون رو ساختن  مسعول شرایط الان مملکت مقصرش مملکت ماست ۹۰ درصد آدمای بزرگ یا پولدار الان توی خونواده های ضعیف بزرگ شدن که خودشون زندگیشون رو ساختن اما از الان به بعد اوردن بچه زیادی اشتباهه محضه چون امیدی به بهتر شدن شرایط مملکت نیست و آینده نمونده واسه جوونا 

مگه زیر پوشش کمیته هم نیس؟ ی مقداری هم اونجا بش میدن دیگ

استاترگفت 700میدن امابیماره هزینه داروهاش زیاده وداروهاگرونن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بعد هم باید فکر اینو بکنید که مادرشوهر اسی یک نفره و بقول شما با ۲۵۰۰ نمیتونه بگذرونه.بعد اسی و شوهر ...

بله امابایدفکری کنن 

انشالله خدا کمکتون کنه،مادرشوهر منم نیازی نداره ولی مفت خوره از اون یکی پسرش نمیگیره ولی مارو تلکه میکنه تا با اون پسرش و زنش نقشه هم میریزن واسمون، با اینکه اون خیلی وضعش توپه خودشم وضعش عالیه شغال،مادرشوهرتو ببر تحت پوشش کمیته هرماه حقوق بگیره کمه ولی خوبه براش،اگه چیزیم بلده مثل گلیم بافی و ... وامم بهش میدن،احتمالا دهکشم پایین باشه اونجا هم وام یارانه بهش میرسه

واقعا زورهنمیشه آدم خودش شب گرسنه بخوابه ک شکم یکی دیگ رو سیر کنه

خوندی استاترنوشته مادرشوهرش بچه هاشو به سختی وتنهابزرگ کرده ؟ نوشته همسرش پدرشوتوبچگی ازدست داده