2777
2789
عنوان

شماهم به مادرشوهرتون پول ماهیانه می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 128 پست
آخه پسراش کمک نکنن کی‌کمک کنه؟ولی از اون طرف ۴ توانم خیلی کمهبنظرم حتی اگه کمک مادرشوهرت نکنین همسرن ...

عزیزم شرایط نداریم ۱۲ساعت داره کار می کنه اوضاع اینه!!

نمیشه هم کار دیگه ای انجام بده توان نداره بیشتر از این

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نفری ۵۰۰ بزارین. میشه ۲۵۰۰ در ماه. بسشه. چیکارمیخواد بکنه مگه؟؟؟

عزیزم 2500هیچی نمیشه الان یه نسخه ازداروخونه میگیری 300و400میشه غیربقیه هزینه های درمان

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

با ۴ تومن چجوری میگذرونین؟؟

هم شما حق داری و هم همسرتون

شغل دوم پیدا کنه همسرت که هم بتونه کمک کنه به مادرش و هم هزینه خونه زندگی خودش رو تامین کنه

چون درامدی ندارن همه بچه ها باید کمک کنن

و تجربه به من ثابت کرده هر چقدر خوبی کنی به پدر مادر و دستگیرشون باشی خدا چندین برابرش رو بهمون برمیگردونه حالا چه مادی چه معنوی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

هماهنگ کنین همه بچهاش بدن

هر کسی ی مقدار کم مثلا ۵۰۰ بزارین رو هم جمع میشه

اونی ک وضعش بهتره بیشتر بزاره مثلا ۱،۲

راه دوری نمیره اون پیرزن هم گناه داره اسی 

ساقی به نور باده برافروز جام ما
عزیزم شرایط نداریم ۱۲ساعت داره کار می کنه اوضاع اینه!!نمیشه هم کار دیگه ای انجام بده توان نداره بیشت ...

چکار میکنه که اینطوره؟

اسنپ بره فک کنم بیشتر در آره!

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

درسته خودتون هم در مضیقه هستید ولی شوهرتون که نمی تونن به مادری که همه جوونیش رو پای دست تنها بزرگ کردن بچه ها گذاشته بی تفاوت باشه. 

اقساط تون هم که همیشه اینقدر باقی نمی مونه و انشالله به مرور کمتر میشه و دستتون بازتر میشه

چرا فکر میکنید با نداری بچه دار شدن افتخارهکار ب مادرشوهر استارتر ندارمولی به طور کلی خانواده های ضع ...

این حرف شما برا نسل جدید معنی داره

نه واسه مادر پدر ۶۰ ساله

نمیده پول آب برق گاز معافه

باز الحمدالله 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد