2777
2789
عنوان

شماهم به مادرشوهرتون پول ماهیانه می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 128 پست
میگن ۷۰۰ اینا بیشتر نمی دهدو شیفت کار می کنه اوضاعمون اینه

وای خدا واقعا ۷۰۰ میده ؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برادرشوهرم خرجشو می داد الان اونم زن عقد کرده میگ من به تنهایی نمی تونم

خب پس اگ اینجوریه ک بردارشوهرتم حق داره.  نمیشه ۱ فرزند ب تنهایی کمک کنه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

نه مخالفت نکن دیگه اونم چیکار کنه نمیشه که بره گدایی کنه بالاخره باید یه جوری بگذرونه دیگه واسه اون سخت تره شرایط شوهر بالاسرش نیست به امید بچه هاشه باز ماها جوونتریم چاره چیه

لایک نکن پدر بیامرز
همینو میگم منم..شوهرم میگه مارو از بچگی تنهایی بزرگ کرد به این سن و سال رسوند نمیشه ک نسبت ب مادرم ب ...

شوهرتون درست میگن ایشون الان توان کار کردن ندارند و درآمدی ندارند توقع ندارید که بچه هاش بگذارنش سر کوچه تا مردم به دادش برسند

البته نفقه شما واجبه اما شرایط برای همه سخته خدا رو چه دیدی شاید از دعای مادر به چیزی که قراره ده سال بعد برسی همین امسال برسی

دل مادرش رو به دست بیار اخم و تخم نکن چون چه بگی چا نگی اون پول را میده اینجا میشی عروس بدجنس