2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 35 پست
رفتی ازمایش؟بتات چند بود

ببخشیدمن تواقدامم توتخمک گذاری بطور منظم تا۱۰روز اقدام داشتم بعد سینه هام شروع ب دردکشیدن کرد درصورتی ک ۱۵روز تاموعدم مونده ولی ۱۵روز قبل سینه هام مرگباردردمیکنن بنظرت یعنی چ تاحالاایقدر زودعلایم پریودیم نیومده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدمن تواقدامم توتخمک گذاری بطور منظم تا۱۰روز اقدام داشتم بعد سینه هام شروع ب دردکشیدن کرد درصورت ...

ممکنه باردار باشی عزیزم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

ممونم عزیزم چون باردادی قبلیم سینه هام دردمیکردولی پریودنمیشدم براهمین شک دارم الیته۴دی باید یشم

خیلی احتمالش بالاست که حامله باشی 

نینی دومتهm

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

خیلی احتمالش بالاست که حامله باشی نینی دومتهm

اونوسقط کردم ۶ساله درحسرتم پدرمرحومم درخاب همش اصرارکرد اون روز ک برو زیر نظردکترمواطب خودت باش هوای خودتودااشته باش ومنو دراغوش کشیدهرچی گفتم باباچرابرم زیر نظردکترمگه چمه من ک سالمم اصلاجواب نمیداد