سلام ،دوستان من بی بی چک زدم تقریبا ۱ دیقع صبر کردم ولی فقط یه خط بود ،دیگ اومدم گرفتم خابیدم بعد چنساعت ک بیدارشدم دیدم دوخط شده ،بنظرتون اعتمادی بش هست؟؟؟
عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من جرات ندارم بی بی چک بزنم... چهار ماهه اقدامم سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم. پس یعنی میگی اگه باردار باشم الان هم تو بی بی چک نشون میده با دو روز تاخیر؟
من جرات ندارم بی بی چک بزنم... چهار ماهه اقدامم سونو و آزمایش هم دادم هیچ مشکلی ندارم. پس یعنی میگی ...
عاها.بستگی داره عزیزم ،اگه دارو مصرف کرده باشی و امپولhcgزده باشی قطعا بعد ۱۴ روز باید معلوم باشه ولی درغیراینصورت ممکنه تخمک گذاریت دیرتربوده باشه و دیرتر نشون بده
عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍