_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 عنوان میخوام سگ نژاد پامر اشپیتز بخرم 152 بازدید | 17 پست کسی اینجا داره؟من اولین بارمه میخوام حیوون خونگی بخرم شنیدم این نژاد مناسب آپارتمانه و کم سر و صدا ووویی خودا اسمشو میخوام بزارم باستر 🫀🥹🥹 ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :) امروز | 05:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میرزاقاسمیم عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 224 نگهداری سگ و گربه بخصوص سگ خیلی خیلی سخته اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 نگهداری سگ و گربه بخصوص سگ خیلی خیلی سخته چرا ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 خیلی سروصدا داره عههه ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
مهشاد_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 3357 الاهییتوروخدا میخری خوب ازش مراقبت کن گناه داره خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 الاهییتوروخدا میخری خوب ازش مراقبت کن گناه داره حتماااا ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
میرزاقاسمیم عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 224 چرا 😐😐😐😐مثل نگهداری از بچست دیگه حالا خودت بسنج اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید
فرفری2002 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 421 قشنگم یچیزی ک من شنیدم اینه ک نژادای خالص بیماریای کمتری دارن و اونایی ک دونژاده ان مشکلاتشون بیشتره .سگ نژاد مالتیز یا شیتزو ام سروصدای انچنانی ندارن مالتیز خیلیم خوشکله🥺❤️
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 قشنگم یچیزی ک من شنیدم اینه ک نژادای خالص بیماریای کمتری دارن و اونایی ک دونژاده ان مشکلاتشون بیشتره ... اره خیلی ناز بود 🥹🤍 ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 😐😐😐😐مثل نگهداری از بچست دیگه حالا خودت بسنج فقط دستشویی کردنش مشکله وگرنه بقیه چیزاش اوکیه به نظرم ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 65 اره هرچی میخری هواشو داشته باش آنلاین شاپ خوب میشناسی؟ ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2601 دوست من پامر بچه خریده انگار خط چشم داره این سگ . اینقدر ناز و خوشگله من عاشقشم ولی شیطونه ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️