2777
2789

شوهرمو خیلی دوسش دارم هرجوری ک فکر کنید خوبه دست و دلباز مهربون باادب با معرفت اما دوتا عیب بزرگ داره یکیش اینه ک مشروب میخوره هرشب ما ۶ساله ازدواج کردیم من برام تحملش راحت تر بود برام بد میگفتم بابا ترک میکنه اما الان دیگه ن امیدی ن هیچی دیشب خونه داییش بودیم ی حرفایی میزد ک همخ با تأسف نگاش میکردن یا مسخرش میکردن الانم بهش گفتم ازت خجالت کشیدم خیلی بهش برخورد غرورش مثلأ خیلی شکست گفت از این ب بد بیشتر میخورم گفتم من دیگه نمیتونم وقتی مستی ببینمت واقعأ هم دلم نمیخاد باهاش حرف بزنم دلم نمیخاد ببینمش وقتی مست میاد خونه ازش متنفر میشم ولی ب ظاهر سکوت میکنم و هیچی نمیگم یا حتی میگم میخندم ک ارامش خونه ب هم نخوره یا سردی بینمون نیوفته اما واقعأ بعضی وقتا کم میارم

برادرام الهی فداشون بشم همه ورزشکار

شوهرم یع مشروب خوره سیگاری میفهمم چی میگی

منم ازش خجالت میکشم برادر همیشه یه حسی به خواهرش

میده منم دوس داشتم شوهرم یکی مثل برادرام باشه

تصورم از مرد ورزش و کاره 

نه سیگار و مشروب

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خط قرمز من مشروبه یعنی بره خیانت کنه میبخشم ولی اینو نه یه بار میخواستن خانوادگی کوفت کنن لیوانش زدم شکوندم

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

برادرام الهی فداشون بشم همه ورزشکارشوهرم یع مشروب خوره سیگاری میفهمم چی میگیمنم ازش خجالت میکشم براد ...

واقعأ دیگه موندم چ رفتاری کنم ن دلم میاد باهاش تندی کنم ن دیگع میتونم عادی باشم تا کی بریزم تو خودم

برادرام الهی فداشون بشم همه ورزشکارشوهرم یع مشروب خوره سیگاری میفهمم چی میگیمنم ازش خجالت میکشم براد ...

همش از زندگی عقبیم همه در حال پیشرفتن ما عقب موندیم فقط ب خاطر این کاراش

خط قرمز من مشروبه یعنی بره خیانت کنه میبخشم ولی اینو نه یه بار میخواستن خانوادگی کوفت کنن لیوانش زدم ...

شوهر من یبار اول عروسیمون ۱۴ سال قبل خورد کاری کردم بار  آخرش باشه چون منم خط قرمزمه

استارتر هم همون اول نباید می‌گذاشت کار به اینجا بکشه باید برخورد میکرد

واقعأ دیگه موندم چ رفتاری کنم ن دلم میاد باهاش تندی کنم ن دیگع میتونم عادی باشم تا کی بریزم تو خودم

میفهمم بیا تاپیکم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

مست یعنی چجوری چه حالی میاد

مست دیگه حرفاشو میکشه حالت خاصی نمیشه اما تو جمع ک قرار میگیره مثل دیشب خب یکی اسگلش میکنه یکی سرشو تکون میده یااین حرف زدنش گل میکنه چرت و پرت میگه مثلأ دیشب ۳تا داییاش بودن میگه از تو و زنت زیاد خوشم نمیاد ولی فلانیو دوست دارم هر هر هر 

همش از زندگی عقبیم همه در حال پیشرفتن ما عقب موندیم فقط ب خاطر این کاراش

من یه خانواده پرجمعیت دارم که همشون بدنسازن

اصلا کرمانشاهیا به ورزش کردن معروفن

و استایل خیلی خوبی دارن

من فک میکردم همه مردا فقط به ورزش و کار اهمیت

میدن اما متاسفانه تو خانواده ایی

افتادم که فقط به مشروب سیگار اهمیت میدن

گفتم که شوهرم افتاده تو جا

بخاطر اینکه اگه ورزش میکرد اگه سیگار نمکشید

اگه مشروب نمیخورد الان پارگی دیسک نمیداد

که منم اذیت نشم

چقد بش گفتم برو باشگاه اگه عضلاتت قوی باشن