2777
2789
عنوان

خانمها من دوتا دختر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سومی باردارم ۹ هفتمه دوتا پسر دارم این گوگولی ناخواسته بوده تو خوابم بهم گفتن دختره و خیر و برکته ...

خوب تو سنت خوبه عزیزم من الان ۳۷ سالمه تابخوام برا اون اقدام کنم ۴۰ میشم

خوب تو سنت خوبه عزیزم من الان ۳۷ سالمه تابخوام برا اون اقدام کنم ۴۰ میشم

شیر به شیر بیاری مگر اینکه 

وگرنه فک کن ۱۰ سال دیگه حوصله داری؟؟؟

من پسر بزرگم ۹ سالشه کوچیکه ۶ 

اینو میخواستم سقط کنم ک رفتم سونو دیدم قلب داره پشیمون شدم

شیر به شیر بیاری مگر اینکه وگرنه فک کن ۱۰ سال دیگه حوصله داری؟؟؟من پسر بزرگم ۹ سالشه کوچیکه ۶ اینو م ...

نه بابا خودم میدونم تا چند سال دیگه کشش ندارم ولی خوب پسر هم نیارم تا آخر عمرم پشیمون میشم

درسته اما من نمیخام بین دختر و پسر فرق بزارم ولی خانومایی بودن که شوهراشون سر پسر داشتن طلاقشون میدا ...

مگه اصلا شصت ساله می‌تونه بچه بیاره،🤔

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
دیر که نمیشه باید مراقب بدنت باشی دیگه ورزش و تحرک داشته باشی مکمل بخوری ولی سه تا بچه اذیت نیستی ؟! ...

ربطی به پول نداره

هستند و دیدم کسایی رو که وضعشون بد بود و چندتا بچه آوردن ولی الان بچه ها بزرگ شدن و توی ناز و نعمت هستن

اینایی که میگن پولدار بودی بچه بیار نداشتی نیار واسه اینستا و پوچه و مصخرف

🇮🇷🇮🇷🇮🇷