2777
2789
عنوان

دیشب دو ملیون پول یه مرغ بریون کوچولو دادم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 95 پست

برو شکایت کن 

همه سکوت می کنن این عوضیا روز به روز کردن کلفت تر میشن 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

من دیگه این هتل رستوران نمی‌رم . این پولیم که میگرن حرومه به خدا حرومه، پول گارسون و نمای زیبای رستو ...

عزیزم شب یلدا و مناسبتا رو گزاشتن برا همین دیگه پول ملت حروم کنن منم پنج شتبه رفتم خرید قیمت جنسام به گفته خودش که دونه دونه پرسیدم میشد ۵۶۰ اشتباه هم این بود رسید نگاه کردم اومدم خونه میبینم۸۰۰ تومن کارت کشیده حالا نه میتونم دوباره یه عالم کرایه بدم برم سراغش نه قبول میکنه که زیاد کشیده  

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موسیقی زنده داش رستورانش؟عکس این مرغ بزرگوارو داری ببینبم😂منو ها باید فیمت داشته باشه دیگه

اینقدر دیر آوردن من فقط خوردم ، اما لقمه دوم حالم بد شد یادم رفت عکس بگیرم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

باورنکن دروغ میگه

چرا باید دروغ بگم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من دیگه این هتل رستوران نمی‌رم . این پولیم که میگرن حرومه به خدا حرومه، پول گارسون و نمای زیبای رستو ...

آدم هر قدر هم پول داشته باشه از غذای بیرون خوردن پرهیز کنه و برای بچه‌ها هم جلوی این تصور که رستوران گردی و غذای بیرون خوردن یک تفریح جالبه بگیره خیلی خیلی بهتره...

قیمتش به کنار، به هر کاری دست می‌زنند که سود بیشتری کنند، همون رستوران گرون‌ها هم گوشت‌های فروشگاه‌ها و قصابی‌ها که چند روز رو دستشون  مونده رو می‌رن ارزون‌تر بر می‌دارند...

غذاها غرق نمک و چربی و ادویه که زورکی خوشمزه بشه.‌‌..

گوشت‌های پرچربی رو کباب می‌کنن و تازه بعدش با قلمو بهش روغن می‌زنن‌‌‌..

یک روغن بی‌کیفیت رو ساعت‌ها باهاش سرخ‌کردنی درست می‌کنند و...

و از همه مهم‌تر معلوم نیست افرادی که مشغول تهیه‌اش هستن چه جور آدم‌هایی هستند و در چه حالتی؟!

اهل طهارت و نظافت هستند؟! یا غسل نکرده و با تن و  دست نجس یا خونی و با ست نشسته از دستشویی  غذا درست می‌کنند و از ما پذیرایی می‌کنند؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
برو شکایت کن همه سکوت می کنن این عوضیا روز به روز کردن کلفت تر میشن

بابام بفهمه دیشب چه کار هوایی که من نکردم و بخوام شکایت کنم نصفم می‌کنه دوست عزیز

نه اسمشو بگو سرمون کلاه نره دوستت هم فکر کنم سرش کلاه رفته انتقامشو از تو گرفته 😅😅😂😂

طرفای فرمانیه هست نمای خوبی داره خیلیم خشگله 

اره اینو چند بار باخودت تکرار کن ک دیگ دروغ نگی علتشوهم پیداکن

😐😐😐 متاسفم

اره اینو چند بار باخودت تکرار کن ک دیگ دروغ نگی علتشوهم پیداکن

چقدر بد بینی 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

عزیزم شب یلدا و مناسبتا رو گزاشتن برا همین دیگه پول ملت حروم کنن منم پنج شتبه رفتم خرید قیمت جنسام ب ...

من استرس دارم استرس و عذاب وجدان شب یلدا برا زهر مار شد هی میپرسن خوش گذشت نمی‌دونم چی بگم 😭😭