2777
2789
عنوان

دیشب دو ملیون پول یه مرغ بریون کوچولو دادم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 95 پست
دیشب مهمونی دعوت بودم بعد دوستم زنگ زده بیا بریم رستوران یه جا خوب رزو کردم هرچی گفتم نمیتونم اصرار ...

به زور شما رو کشید رستوران که غذا رو حساب کنی؟😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

چرا الکی؟مگه شما چیتون از بقیه کمتره؟نوش جون بچت،😁🤭

،😂😂😎

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیشب تا حالا سردرد ، عصبانی روم نمیشه چیزی به پدر و مادرم بگم . یه نوشابه به ما ندادن باورتون میشه حتی یه لیوان آب میخواستم گفت باید پول بدی 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

از دیشب تا حالا سردرد ، عصبانی روم نمیشه چیزی به پدر و مادرم بگم . یه نوشابه به ما ندادن باورتون میش ...

حق داری ولی دیگه گذشته بعد این اول قیمت رو ببینید شاید آدم اونقدر پول تو حسابش نباشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
حق داری ولی دیگه گذشته بعد این اول قیمت رو ببینید شاید آدم اونقدر پول تو حسابش نباشه

منو قیمت نداشت 😰 من گفتم تهش بهش پانصد تومان آخه فقط یه مرغ کوچولو بود

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

منو قیمت نداشت 😰 من گفتم تهش بهش پانصد تومان آخه فقط یه مرغ کوچولو بود

لابد به مناسبت یلدا موسیقی و برنامه اینا داشتن؟

من دیگه این هتل رستوران نمی‌رم . این پولیم که میگرن حرومه 

به خدا حرومه، پول گارسون و نمای زیبای رستوران از ما گرفتن 

به رفیقم گفتم بره تو پیجیش باهاش دعوا کنه  البته که من تصور بهتری از رستوران بالا شهر داشتم . مزه فلافلی پایین شهر صد برابر بهتر از مرغ دیشب بود 

جدی میتونم؟ولی فکر نکنم کسی حرفومو باور کنه این جایی من دیدم خیلی پارتیشون کلفته ،البته چند نفر مثله من آخر سر دعوا کردن خبر نداشتن دو تومن پول یه مرغ کوچولو دارن میدن 

لابد به مناسبت یلدا موسیقی و برنامه اینا داشتن؟

یه موسیقی کلاسیک با ف.ال حافظ البته ف.ال حافظشم پولی بود

به زور شما رو کشید رستوران که غذا رو حساب کنی؟😂

نه بابا روحشم خبر نداشت بیچاره ، دوتومن خودش داد من روم نشد نصفشو دادم