2777
2789
عنوان

فرض کنید شوهرتون ماشین خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 36 پست
اعصاب نداریا

اتفاقا با آرامش کامل گفتم 😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا دیگه کین

من دوبار سوار ماشین شوهرم شدم، مدلش بالاتر از مال منه ولی خودم ماشین داشتم از مجردیم

شوهرم گفت که اره همسایه ها بهم گفتن چیه ، زنت نیمده ماشینتو ازت گرفت 

چرت گفت ولی ، مادر پدرش گفتن ، دلدرد میگیرن من سوار میشم

ولی دختر خودشون کوییک شوهرش رو میگیره میاد خر ذوق میشن

واقعا درک نمیکنم ، من که واگذار میکنم به خدا

قربون خدا برم ، خدا هم حالشونو میگیره ولی نمیفهمن 

کادوهای عروسیمون رو با زور و حیله برداشتن بردن

از اون به بعد دایم دکترن و هرماه چند میلیون پول دارو میدن

ولی خوب به قول مادرم نادون نمیفهمه از کجا میخوره

با خودم عهد کردم ماشین مدل بالا بگیرم واسه خودم

مهم شوهرته که گوش نمیده

شما دیگه حساسش نکن

خودش داره خوب پیش میره👌🏻

شوهر نفهم و بیشعور من،خواستیم ماه عسل بریم برادرش زنگ میزد میگفت زنتو بااتوبوس  وی آی پی نبری با معمولی برین. اون خر هم میگفت چشم😐

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
حالا اگه بگم من هیچی از پول ماشین ندادم و سوارش میشم به اسمم هست و مادرشوهرم میگه ماشین دست زنت نده ...

ربطی به ترکیدن نداره خب کسی که رانندگیش خوب نیست بهتره نشینه منم خودم وقتی تازه رانندگی یاد گرفته بودم تنها نمینشستم 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
حالا اگه بگم من هیچی از پول ماشین ندادم و سوارش میشم به اسمم هست و مادرشوهرم میگه ماشین دست زنت نده ...

منم از پول ماشینام هیچی ندادم و سوارشون میشم و به اسمم هستن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

اولا که شوهرم اهمیت نمیده اوکی بعدش میرم با خواهر شوهر و جاریم هماهنگ میکنم واسه شیرینی ماشین میرم درخونشون میبرمشون دور دور و حتما به گوشش میرسه بعد به  شوهرم میگم میخوای مامانتو ببریم یه جا حال وهواش عوض شه و کلا خودم پشت فرمون میشینم 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک