2777
2789
عنوان

فرض کنید شوهرتون ماشین خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم شوهرته که گوش نمیدهشما دیگه حساسش نکنخودش داره خوب پیش میره👌🏻شوهر نفهم و بیشعور من،خواستیم ماه ...

طلب صبر دارم برات مرد نادون داشتن سخته

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
حالا اگه بگم من هیچی از پول ماشین ندادم و سوارش میشم به اسمم هست و مادرشوهرم میگه ماشین دست زنت نده ...

وای ما رفتیم شما شوهرم گف من خسته ام پسرمم گفت از چاپلوس بریم همون چالوس خودمونه که پسرم میگه چاپلوس من نشستم واااای مادر شوهرمم کلا جلو میشینه میگه پشت قلبم میگیره وااای نگم برات چقدر سکته دادمش روحم شاد شد سر هر پیچ یه دور سکته میکرد 🤦‍♀️🤣

ولی آخرش چون ماشینو تازه از شرکت گرفته بودیم سوئیچ ترمزش نیم سوز بود بعد تو راه موندیم زنگ زدیم شرکت اومد وتا بقیه اشو بکسل کرد بعد مادرشوهرم به مردِ میگفت عروسم قدش کوتاهه پاش به گاز نمیرسه انقدر اینو گفت آخر مردِ گفت بابا خانم چه ربطی داره

بعد چند وقت به شوهرم گفت بریم قم شوهرم دستش شکسته بود گفت نمیتونم رانندگی کنم زنگ زد به من گفت گفتم نه من قدم کوتاهه پام به گاز نمیرسه بعد گفت چطور پسرتو همه جا میبری الان تیکه میندازی گفتم آره دیگه همینه😁😁😁

حالا قدم ۱۶۰ بخدا زیادم کوتاه نیستم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
ای بنازمتتتت خوشم اومد 😂😂

حرفای عجیب میزنن والا

اصلا دست فرمونش مزخرفه . گواهینامشم دو روزه گرفته ، پولش ماشینم کامل شوهرش داده . به کسی چه که این بخواد بشینه یا نشینه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan