2777
2789

ب خاطر مادرش گفتم چرا واسه من نون نمیخری میگی ندارم بعد واسه مادرش دلستر خرید گفت دلم میخواد بعدم انقدر من زد با مشت زد تو سرم داشت خفم می‌کرد پیراهنم پاره کرد بعدم گفت ميزارم خونه بابات داشت لباس می‌پوشید التماس کردم نذار من اونجا مامانم گفت چرا اون وقت که گفت نذاشتی بیاردت گفتم ن آخه خودشون هزار تا مشکل دارن منم اضافه بشم

کتک خوردی و التماس کردی منو نبر خونه بابام؟

مگه خانوادت پشتت نیستن؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه داری؟ اگه نداری برو خونه مامانت نون خشک هم بزنی توی آب بخوری تا آخر عمرت شرف داره به نون خوردن از این شوهر

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

احساس میکنم یجوری تعریف کردی  به نفع خودت باشه 🤔

یا اینکه پیاز داغشو زیاد کردی  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

با این کار به شوهرت یاد دادی هر بار میتونه کتکت بزنه و تخدیدت کنه و در نهایت تویی که التماس میکنی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چرا گناه دارن آخه سنی ازشون گذشته

خب گذشته که گذشته! میری مراقبشون هستی

من جای تو بودم همون روز میرفتم دادگاه و پزشکی قانونی 

مهریه هم‌میگرفتم دیه هم داره

فکر کرده کیه که بزنه؟ یکم قوی باش!!! 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ب خدا ن اگه جای من بودی میفهمیدی

ایشالا که مشکلتون حل بشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.