2777
2789
عنوان

چرا دخترا اینجوری شدن 🤐

440 بازدید | 28 پست

دیروز تو اینستا یه آقا معلم نشون میداد بچه ها براش تولد گرفتن. پسره کاملا معمولی بود و قدش بلند. خوش اخلاقم بنظر میومد. دخترا ریخته بودن کامنت گذاشتم وااای شوهر آینده م. وای چرا منو بهش کادو ندادن تولدش. وای من میخوام برم این مدرسه ادامه تحصیل. همینطووور کامنت غش و ضعف 😑 ازونطرف یه آتیش نشانی استوری گذاشته بود از تعریفای دخترا. وای کاش آتیش بگیرم بیای. وای خونمونو آتیش بزنم بگم فقط تو بیای. چرا دخترا انقد سبک شدن آخه که پسرام پررو بشن پرنسس بشن 🤐 مگه همه چی به ظاهره!! تازه این دو تا ظاهر همچین خاصیم نداشتن. 😑

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یکی حرف دلمو زد بالاخره

به امید خدا رتبه برتر کنکور ۱۴۰۴ هستم✌️من برای دیدن لبخند پدرم تسلیم نمیشم🥲 فیلم‌باز، کتابخون، ورزشکار، ماساژور، عاشق شیمی و مسلط به ۴ زبان زنده دنیا هستم🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی رو مخن

ببین من پسر خوشگل دیدم ک اصن آدم نبوده. والا مگ همه چی ب ظاهره ک دارید خودتونو تیکه پاره میکنید. اصن زشته دختر انقد دم دستی بازی دربیاره اینجوری کامنت بذاره. دیگ غرور و حیای دخترونه وجود نداره 🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
واسه مسخره میگن شاید

ن بابا جدی جدی. یه روانشناس هم هست خوشگله. یه پست طنز بود عکس اینو گذاشته بود میگف رفتم پیش روانشناس اکسمو فراموش کنم گور پدر اکسم حالا روانشناسو چجوری فراموش کنم. بعد دخترا ریخته بودن زیر پست دنبال پیج روانشناسه بودن. وای کجا مشاوره میده منم برم. 😶

ببین من پسر خوشگل دیدم ک اصن آدم نبوده. والا مگ همه چی ب ظاهره ک دارید خودتونو تیکه پاره میکنید. اصن ...

دقیقا معیار براشون شده قد و مو و..... کلا شعور و شخصیت براشون مهم نیستتت....

وای دقیقا یه جوری رفتار میکنن پسرا فکر میکنن کشته مرده شونیم اجازه توهین به خودشون میدن همرو باهم میسوزونن 

یکی حرف دلمو زد بالاخره

نمیدونم دهه چندی ولی ما اوایل هفتادیا اینجوری نبودیم 🥲